"24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayramini" kutluyorum

"24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayramini" kutluyorum

Gündem 23.07.2021 20:47:52 0


Milletvekili Taytak, yayimladigi mesajinda, "Tarafsiz ve dogru habercilik ilkesiyle, toplumun gören gözü, isiten kulagi, söz söyleyen dili olarak, kar kis, sicak soguk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalisan gazeteci arkadaslarimizin "24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayramini" kutluyorum.

24 Temmuz 1908 tarihinde basinimiz üzerindeki sansürün kaldirilmasiyla, toplumumuzun gelismesinde, çagdaslasmasinda ve ilerlemesinde önemli mesafeler alinmis, demokratik ve çogulcu yapinin gelismesine büyük katki saglamistir.

Yazili, isitsel ve görsel kanallar araciligi ile yasadigimiz bölge ve tüm dünyadaki gelismeler hakkinda bilgi sahibi olunmasi, vatandas ile devlet arasindaki iletisimin saglanmasi ve kamuoyu olusturulmasi gibi birçok önemli görev ve sorumluluklari üstlenmektedir.

Bu duygu ve düsüncelerle, Afyonkarahisar'da faaliyette bulunan yerel gazete, internet haber gazeteleri, radyo, dergi, televizyonlarimiz ve ulusal haber ajansi temsilcilerinin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayramini” kutluyor, aileleri ile birlikte saglik içerisinde, mutlu, huzurlu yarinlar diliyorum" dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °