BASKAN ULUÇAY’DAN “BASIN BAYRAMI” MESAJI

“Bunlar gazeteci degil, kimliksiz haindir”

Gündem 25.07.2021 14:07:34 0
BASKAN ULUÇAY’DAN “BASIN BAYRAMI” MESAJI

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, halkin bilgilendirilmesi adina gece gündüz demeden müstesna bir görevi yerine getiren tüm basin mensuplarinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami'ni kutladi. Uluçay “Türkiye düsmani ülkelerden aldiklari fonlarla resmen onlarin parali askeri olan ve Millet Ittifaki'ni besleyerek propagandalarini yapan bir takim medya organlarinin disarinin beslemesi olduklari ortaya çikmasi rezilliklerini mesrulastirmistir” dedi.

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinlayan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Basina açik her programimizda bizlerle birlikte kosusturan, yagmur-çamur, kar-kis demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalisan basin mensuplari, haber alma ve yayma özgürlügünün en etkili aracidir” dedi.

 

“Bunlar gazeteci degil, kimliksiz haindir”

 

Basin yayin çalisanlarinin, sorumluluklari geregi tarafsiz bir çalisma anlayisiyla fedakârca görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden Uluçay söyle dedi; Teknolojik yeniliklere ayak uyduran her medya kurulusu kendini yenileyerek daha fazla kitlelere ulasiyor

. Özellikle sosyal medya, medyanin bir parçasi haline geldi. Ancak bütün bunlarla birlikte Türkiye düsmani ülkelerden aldiklari fonlarla resmen onlarin parali askeri olan ve Millet Ittifaki'ni besleyerek propagandalarini yapan bir takim medya organlarinin disarinin beslemesi olduklari ortaya çikmasi rezilliklerini mesrulastirmistir. Yüz binlerce dolar para karsilinda özgür basin nidalari ile haber yazanlarin rezilliklerine ise CHP’nin sahip çikmasi ayni ya da benzer destegi alip almadiklari sorusunu akillara getiriyor.

Amerikan ve Norveç fonuyla devleti ve hükümeti yikmak pahasina, bagimsizlik türküsü söyleyen hainlerin bir bir ipligi pazara çikiyor. Bu fon sadece ortaya çikan tek bir fondur.

Bunun ötesinde baska fonlardan da destek aldiklari ortaya çikar ve millet ittifaki da bunu desteklerse sasirmayacagiz. Net bir ifade ile bunu yapan gazeteci degil, hain, alçak ve kimliksizdir.

Bu vesile ile bütün bunlardan öte Afyonkarahisar’in gelisimine katki sunan yerel basin çalisanlarimiz olmak üzere, toplumun degerlere saygili, disardan beslenmeyen, görüsü ne olursa olsun yerli ve milli tüm basin çalisanlarinin Basin Bayramini kutluyorum.

Afyon HABERI


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °