Akilli Telefonlarda Yeni Bir Dönem

Akilli Telefonlarda Yeni Bir Dönem

Bilim-Teknoloji 27.07.2021 13:28:04 0
Akilli Telefonlarda Yeni Bir Dönem

Samsung Electronics Mobil Dünya Baskani ve CEO'su TM Roh, Samsung’un yepyeni ve muhtesem çoklu görev yetenekleri ve gelismis dayaniklilik sunacak olan üçüncü nesil katlanabilir cihazlarinin dünyanin her yerinde daha fazla kullaniciya ulasacaginin müjdesini verdi.

 Katlanabilir telefonlar için tasarlanan S Pen’in de müjdesini veren Roh, en sevilen Note özelliklerini daha fazla Samsung Galaxy cihazinda kullanilabilir hale getirdiklerini belirtti. Iste TM Roh’un yeni nesil katlanabilir cihazlar ile ilgili blog yazisi: 

Geçtigimiz yil Agustos ayinda gerçeklesen Unpacked etkinliginde, mümkün oldugunca fazla sayida kullaniciya, özellikle çok fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde onlari daha da güçlendirecek mobil teknolojiler sunma stratejimizi paylasmistim. Yaklasik bir yil sonra bugün, dünya yavas yavas ancak kesin olarak birçok bakimdan yeniden açilma dönemine girdi. Hepimiz, içinde yasadigimiz dünyayi her zamankinden daha büyük hale getirmek için gelistirilen teknolojiler sayesinde, bu yeni dünyanin bize sunacagi özgürlük ve imkânlari sabirsizlikla bekliyoruz. 

Geçtigimiz yil yeni teknolojiler yasamlarimizi yeniden sekillendirmeye devam etti. Güvenilir sektör ortaklarimizla yaptigimiz is birlikleri sayesinde çok daha yüksek oranda kisisellestirme ve esneklik ortaya koyabilen kesintisiz deneyimlere öncülük etmeyi basardik. Çevik dönüsüm dönemine girdigimiz bu günlerde, inovasyonu hizlandirmanin ve herkese kendi yasam tarzlari için en iyi deneyimleri yaratma özgürlügünü vermenin tek yolunun açik ekosistemler oldugunu düsünüyorum. 

Samsung Electronics olarak daha iyi bir dünya için vizyoner ve islevsel mobil teknolojilerimizi tanitmaya kararli ve haziriz. Önümüzdeki günlerde, akilli telefon kategorisini yeniden sekillendirerek deneyimlerinizi yeni bastan tasarlamanizi saglayacak en yeni ve en iyi Galaxy Z serisini tanitacagiz. 

Galaxy ile hayat artik daha esnek 

Günümüzde dünyanin ihtiyaç duydugu sey, insanlara daha fazla kesfetme imkâni sunabilen esnek teknolojiler. Samsung olarak insanlari yaptigimiz her seyin merkezine koyuyoruz. Gelistirdigimiz yeni cihaz ve deneyimlerin tamaminin gerçekten anlamli yenilikler ortaya koymasini saglamak için daima tüketicilere kulak veriyoruz. Amacimiz yalnizca belli bir zümrenin degil herkesin yasamini zenginlestirmek.

Efsanevi kameralardan sürükleyici ekran deneyimlerine, uzun ömürlü pillerden gelismis güvenlik olanaklarina kadar uzanan genis yenilikler yelpazemizde, tüketiciler için en önemli unsurlari odak noktamiz olarak benimsiyoruz. 

Tüketicileri güçlendirmenin yeni yollarini ararken bazen hiç kesfedilmemis bölgelere adim atiyoruz. Yepyeni bir akilli telefon kategorisinin ortaya çikmasini saglayan Galaxy Fold’u iste böyle gelistirdik. Ancak bununla da kalmadik

. Galaxy Z Fold2 ve Galaxy Z Flip olmak üzere ikinci nesil katlanabilir cihazlarimizla, iyilestirmeler yapmaya devam ettigimiz bu kategoriye daha fazla ekran alani ve tüketicilerin sevdigi yepyeni özellikler ekledik.

Çok yakinda duyuracagimiz, yepyeni ve muhtesem çoklu görev yeteneklerinin yani sira gelismis dayaniklilik sunacak olan üçüncü nesil katlanabilir cihazlarimizin artik dünyanin her yerinde daha fazla kullaniciya ulasacagina inaniyorum. 

 Samsung sayesinde daha fazla kullanici Fold dünyasiyla tanisiyor 

Bu, özellikle dünyadaki baglanti imkani sunma yarisi devam ettigi ve açik ekosistemler ve güvenilir mobil deneyimler gerektirdigi sürece önemini koruyacak. Samsung olarak “açik” ve “güvenli” kavramlari, bizim için birbirine zit seyler degil.

Aslinda Google ve Microsoft gibi güvenilir sektör öncüleriyle yaptigimiz isbirlikleri sayesinde, günümüzün hizla gelisen ve baglantili dünyasi için güvenli ve optimize bir mobil teknolojisini de sunabiliyoruz.

 Cihazlari ve verileri her durumda güvenli hale getirmek amaciyla en büyük ortaklarimizla birlikte en ileri teknolojiye sahip güvenlik çözümlerini gelistiriyoruz. Bu sayede kullanicilar uygulamalar, veriler ve gizlilik üzerinde daha fazla kontrole sahip olarak kendi deneyimlerine gönül rahatligiyla kendileri karar verebiliyor. 

Yaptigimiz isbirlikleri ile tüketicilerin yasamini kolaylastiran ve iyilestiren mobil deneyimler gelistiriyoruz. Söz konusu isbirlikleri kapsaminda örnegin Google ile birlikte yeni bir birlesik giyilebilir cihaz platformu gelistirdik.

Kullanicilarin çok sevdigi Samsung Health ve SmartThings gibi uygulamalara ek olarak, yeni uygulamalar da Google Play Store’a ekleniyor.

Ayrica gelistirdigimiz One UI Watch kullanici arayüzü, diger Galaxy cihazlarla güçlü bir entegrasyon sagliyor, Galaxy Watch akilli saatler ile Galaxy akilli telefonlar arasinda kesintisiz baglanti sunuyor. 

Google ile katlanabilir ekosistemlerimizin popüler uygulamalar ve hizmetlerle zenginlestirilmesi alaninda da isbirligi halindeyiz. Çok yönlü katlanabilirlikten en iyi verimin saglanmasi için, üçüncü nesil Galaxy Z telefonlarimiza daha da fazla partner uygulamasi ekledik.

Katlanabilir ekosistemimizde Google Duo ile eller serbest, optimize edilmis görüntülü arama ve YouTube'da Flex modunda video izleme, Microsoft Teams'de çoklu görev gibi birçok kesintisiz ve optimize edilmis deneyimi kullanicilarimiza sunacagiz.

Akilli telefonlarda inovasyonun yeni dönemini açiyoruz 

Piyasaya sunulacak yeni Galaxy Z Fold, akilli telefon ve tabletlerdeki en iyi özellikleri bir araya getiriyor ve çalisma, baglanti ve yaraticilik alanlarinda yepyeni olanaklar sunuyor. Yeni Z Flip de çok daha rafine bir tarzi daha dayanikli ve güçlü malzemelerle bir araya getiriyor.

Önümüzdeki uzun yolculukta bu cihazlarin ihtiyaç duydugumuz çok yönlü mobil teknoloji ihtiyacini kesinlikle karsilayabilecegini düsünüyorum.

Teknoloji dünyasina öncülük etmek ve daha fazla kullaniciyi yepyeni ve heyecan verici deneyimler dünyasiyla tanistirmak üzere yola çiktik.

Yeni Galaxy Z ailemizi ve katlanabilir telefonlar için tasarlanan S Pen’in de dahil oldugu katlanabilir cihaz yeniliklerini paylasirken, hepinizi bizlere eslik etmeye davet ediyorum.

Yeni bir Galaxy Note gelistirmek yerine, en sevilen Note özelliklerini daha fazla Samsung Galaxy cihazinda kullanilabilir hale getiriyoruz. Neler olacagini görmek için 11 Agustos tarihini simdiden takvimlerinize isaretleyebilir ve o tarihte Unpacked etkinligimize katilabilirsiniz.”

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °