YAZIKLAR OLSUN.

YAZIKLAR OLSUN.

Gündem 28.07.2021 13:50:00 0
YAZIKLAR OLSUN.

IYI Parti Il Baskani Muhammed Misirlioglu Suhut Saglik Meslek Yüksek okul bahçesinde bulunan Atatürk Büstünün yerlere atilmasina tepki gösterdi;

Baskan Misirlioglu” Suhut Saglik Meslek Yüksek okul bahçesinde bulunan Atatürk Büstünün adeta çöp gibi atilmasi bizleri derinden üzdü.


Afyon Kocatepe Üniversitesinin kullaniminda iken Saglik Bakanligina 2018 yilinda devir edilen Saglik Meslek yüksek okulunun terk edilen bina önündeki Atatürk büst kaidesinin hunharca vatan hainlerince kaide yikilip, büst yerlerde sürünüyor olmasi canimizi yakiyor.


Okul, kapaninca kaderine terk edilmis. Burasi artik ögrencilerin dolastigi bahçe yerine, ayaslarin, sarhoslarin mekâni olmustur. Büstü bahçeden almak kimsenin aklina gelmez mi. Bu Atatürk’e ve Türk ulusuna yapilan bir hakarettir.


Suhut savciligi sorusturma baslatmis, en kisa zamanda bu vatan haini adaletin eline teslim edecegine inancim tamdir. IYI Parti olarak bu olayi kiniyoruz. Biliyoruz ki bu yapilan saygisizlik ne ilktir nede son olacaktir. Fakat bu hainler bilsinler ki karsilarinda Türk toplumunu ve bizleri bulacaklar.

Muhammed Misirlioglu
IYI PARTI IL BASKANI

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °