Kalp krizi geçiren sürücü hayatini kaybetti

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTI

Asayis 29.07.2021 19:59:26 0
Kalp krizi geçiren sürücü hayatini kaybetti

Afyon'da direksiyon basinda kalp krizi geçiren sürücü hayatini kaybetti

Son dakika Afyon Trafik Kazasi: Afyonkarahisar Merkez’de Susuz köyü mevkiinde direksiyon basinda kalp krizi geçiren sürücü öldü.

Alinan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar karayolu üzeri Susuz köyü mevkiinde Afyonkarahisar Istikametine seyir halinde olan 34 GL 7103 plakali araç sürücüsü 69 yasindaki S.S. isimli sürücü seyir halinde geçirdigi kalp krizi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Araç içerisinde yolcu olarak bulunan 67 yasindaki S.S isimli sahis, esinin kalp krizi geçirdigini anlayinca yolda savrulmaya baslayan araca müdahale ederek durdurmak istedi ancak sunda basarili olamadi. Meydana gelen kazada, araç; gidis istikametine dogru yolun sag tarafinda bulunan bariyerlere sürterek çarpti ve karayolunun sol seridine geçerek durabildi. 

Olayi gören vatandaslarin ihbari ile bölgeye 112 Saglik ekipleri ve ambulans sevk edildi. Kazada S.S ile araçta yolcu olarak bulunan S.S isimli kazazedeler ambulans ile Sandikli Devlet Hastanesine kaldirildi. 

Araç soförü S.S isimli sahis yapilan tüm müdahalelere ragman hastanede hayatini kaybetti. 
SÜRÜCÜNÜN ESI KAZADA YARALANDI
Araç sürücüsünün yan koltugunda oturan esi S.S. isimli kadin ise yapilan tedavisinin ardindan hastaneden taburcu edildi. 

Olay Yeri Inceleme (OYI) ekipleri tarafindan olay yerinde gerekli incelemeler yapilmis ve herhangi bir süpheli duruma rastlanilmadigi tespit edimistir.

VEFAT EDEN SAHIS KALP AMELIYATI OLMUS
Olayda hayatini kaybeden S.S isimli sahsin yaklasik 6 yil önce kalbinden ameliyat oldugu ve bu rahatsizligi yüzünden de sürekli olarak tedavi gördügü ögrenilmistir

Meydana gelen kaza ile ilgili adli tahkikata baslanildi

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °