Millet Vekili Ibrahim Yurdunuseven, Ihsaniye ve köylerinde bir dizi ziyaretler de Bulundu

Millet Vekili Ibrahim Yurdunuseven, Ihsaniye ve köylerinde bir dizi ziyaretler de Bulundu.

Gündem 30.07.2021 10:55:35 0
Millet Vekili  Ibrahim Yurdunuseven, Ihsaniye ve köylerinde bir dizi ziyaretler de Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklari Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven, Ihsaniye ve köylerinde bir dizi ziyaretler düzenledi. Ziyaretlerine Kizilay Dogal Maden Suyu isletmeleriyle baslayan Yurdunuseven;

 "Hilal-i Ahmer adiyla kurulan ve 150 yillik tarihi bulunan Kizilay'imizin bugün yine ayni isimle ülkemizin yeralti zenginliklerini vatandaslarimizla bulusturan Kizilay Dogal Maden Suyu isletmelerini ve ilk dogal maden suyunun çiktigi bölgeyi ziyaret ettik.

  Her sisenin üzerinde sehrimizin adini duyuran ve marka sehir ünvanimiza büyük katkilar yapan Kizilay Dogal Maden Suyu isletmeleri hakkinda kurum sorumlusu Murat Özen'den bilgi aldik. Yapmis olduklari katkilardan dolayi hepsine ayrica tesekkür ediyorum."dedi.

Ortak Gayemiz Milletimize Hizmet

 Ihsaniye Kaymakamligina yeni atanan Dogukan Koyuncu'yu ve AK Parti Ihsaniye Ilçe Teskilati'ni da ziyaret eden Yurdunuseven; "Devlette ve teskilatlarimizda her zaman önemli olan hizmetin aksamadan devam etmesi ve milletimizin taleplerine aninda karsilik verebilmek

. Hepimizin ortak gayesi milletimize hizmet etmek.

Bu konuda özellikle çok büyük çaba sarf eden AK Parti teskilatlarimizin emeklerini görüyor teskilatlarimizla yol arkadasligi etmekten gurur duyuyoruz. Gece gündüz teskilatlarimizla birlikte  bizlerde çalisiyor gerekeni yapmak için büyük çaba sarf ediyoruz.

Gerek resmi kurumlarimizin gerekse AK teskilatlarimizin elinden geleni sonuna kadar yaptigindan zerrece süphemiz yoktur.

Ihsaniye ilçemize yeni atanan Kaymakamimiz Dogukan Koyuncu ile de ilçemiz için güzel isleri birlikte yapacagiz insallah. Yeni görevinin degerli kaymakamimiza hayirli olmasini diliyorum."dedi.

 Ihsaniye'ye bagli Üçlerkayasi, Muratlar, Asagitandir, Igdemir köylerinde yapmis oldugu ziyaretleriyle ilgili Yurdunuseven; "Sehrimizin sokaklarindaki bilhassa köylerindeki sorunlari ve talepleri aninda çözmek için sehrimizi karis karis gezmeye sorun ve talepleri yerinde dinlemeye devam ediyoruz.

Köylerimizin bu ülkenin en temel tasi oldugunu gayet iyi biliyoruz. Onlarin düsünceleri ve fikirleri bizler için ayrica önemli oldugu için bizzat kendilerinden dinlemek gayretimizi sürdürüyoruz." dedi.

Ayazini Bu Bölge Için Velinimet

  Ayazini'de, Ayazini ve Emre Gölü'ne giden güzergah üzerinde yapilan yatirimlarida inceleyen Yurdunuseven; "Bugün burada hemserimizin yapmis oldugu yatirim beni ayrica mutlu etti. Bölgede yasayan hemserilerimizin burada yatirim yaparak hem sehrimize hem kendi ekonomisine katki yapmasini cani gönülden istiyorduk. Elhamdülillah hedefimize ulasmisiz.

Bundan sonra yapilacak yatirimlarinda sonuna kadar destekçisi olacagiz."dedi.

            1994 Yilinda Mardin Nusaybin'de sehit olan Jandarma Er Ramazan Sancak'in baba ocaginida ziyaret ederek sehidin babasi Abdullah Sancak'i telefon ile Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile görüstüren Yurdunuseven; "Her zaman söylüyoruz, söylemeye devam edecegiz.

Bu vatan için canini vermis sehitlerimizin emanetlerinin basimizin üstünde yeri var. Onlarin kendini yalniz hissetmesine müsade etmeyecegiz. Daima yanlarindayiz. Sehitlerimizin emanetlerine en az bizler kadar sahip çikan Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu'ya ayrica tesekkür ediyorum."dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °