ZEYBEK BASKAN’’DAN SEHIT AILELERI DERNEGINE ZIYARET

ZEYBEK BASKAN’’DAN SEHIT AILELERI DERNEGINE ZIYARET

Gündem 30.07.2021 14:05:20 0
ZEYBEK BASKAN’’DAN SEHIT AILELERI DERNEGINE ZIYARET

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegine iade-i ziyarette bulundu.Genel kurul sonucunda dernek baskanligina seçilen Ismail Kumartasli’ya hayirli olsun dileklerini ileten Belediye Baskani Mehmet Zeybek, ziyarette gazi ve sehit ailelerimizle yakindan ilgilenerek taleplerini dinledi.

Sehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yaninda olduklarini söyleyen Baskani, “Sehitlerimizin geride kalan anne-baba es ve çocuklari ile kardesleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan topraklari sehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârliklari sayesinde bizlere vatan olmustur. Sehitlerimizin hakkini ne yapsak ödeyemeyiz.

Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yasamamizi saglayan, vatani ve milleti ugruna fedakârliklarin en büyügünü yapmis olan aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Allah sehitlerimizden ve gazilerimizden razi olsun. Sehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah'tan rahmet, sehit yakinlarimiza ve hayattaki tüm gazilerimize saglik ve mutluluk diliyorum” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Baskani Ismail Kumartasli ise Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür etti. “Cumhuriyet’in kuruldugu topraklarda görev yapan bir baskanimiz var” diyen Ismail Kumartasli, sehit ailelerimize gazilerimize verdigi destekten dolayi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °