“MAHALLE ZIYARETLERI DEVAM EDIYOR”

“MAHALLE ZIYARETLERI DEVAM EDIYOR”

Yasam 30.07.2021 19:28:23 0
“MAHALLE ZIYARETLERI DEVAM EDIYOR”

MAHALLE ZIYARETINDE ZIMEM GELENEGI

         Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine Olucak mahallesi ile devam ediyor. Baskanimiz Zeybek, mahalle ziyareti esnasinda zimem defteri gelenegini de sürdürdü.

     Her Cuma’yi bir mahallede kilan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili Av. Ibrahim Yurdunuseven, Belediye Baskan Yardimcilarimiz Murat Öner, Süleyman Karakus, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve teskilat mensuplari ile Olucak mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Olucak Mahalle Muhtari Osman Aytug ve mahalle sakinleri tarafindan karsilanan Baskanimiz Mehmet Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven, kendilerini karsilayan çocuklarla yakindan ilgilenerek çesitli hediyeler verdiler.

 

       Mahalle Muhtari Aytug, mahallesine yapilmasini istedigi hizmetleri Belediye Baskanimiz Zeybek’e anlatti.

Mahalle sakinlerinin de oyun parki istegini geri çevirmeyen Baskanimiz Zeybek, Muhtar Aytug ve beraberindekilerle birlikte parkin yapilacagi alanda inceleme bulundu.

Seçim vaatleri arasinda yer alan ‘Sehri Ortak Akilla ile Yönetecegiz’ projesini hayata geçirdiklerini belirten Zeybek Baskan, mahalle ziyaretlerinde ikinci turda olduklarini hatirlatti. Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Mahalle ziyaretlerimize Olucak mahallemiz ile sürdürüyoruz.

Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Insallah en kisa sürede talepleri bire bir yerine getirecegiz. Ben muhtarimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

“ZIMEM DEFTERI GELENEGIMIZ DEVAM EDIYOR”

Mahalle ziyaretlerinde zimem defteri gelenegini devam ettirmeye çalistiklarini vurgulayan Zeybek Baskan, “Zimem defteri gelenegini sürdürüyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeslerimizin veresiye borçlarini kapatmaya çalisiyoruz.

Bize destek olan hayirseverlerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

AK Parti Merkez ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise Olucak Mahallesi’nin güzide mahallelerinden biri olduguna dikkat çekerek “Olucak, kalenin eteklerinde gayet güzel bir mahallemiz. Insanin oldugu yerde her türlü problem oluyor.

Buradaki problemleri de Baskanim yerinde dinledi. Müdürlerimiz notlarini aldi. Insallah en kisa zamanda geregini yapacaklar.

Bu ziyaretleri bizler çok önemsiyoruz. Baskanimizin da sürekli yaninda olma gayreti içindeyiz.

Mahalle baskanlarimizla muhtarlarimizla birlikte hizmetlerin takipçisiyiz. Bizlerde sehadet ediyoruz.

Baskanimiz sagolsun burada yine bir güzel bir projemiz olan Zimmet Defteri gelenegimizi devam ettiriyor.

Emegi geçenlerden Allah razi olsun tesekkür ediyorum” dedi. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibinin ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtari Osman Aytug ise “Sagolsun Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’ten mahalle sakinlerimiz adina bu güne kadar ne talep ettiysek geri çevirmedi. Kendisine desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

 

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °