25 SEHIT PARKI ATAKÖYDE AÇILISA HAZIR..!

25 SEHIT PARKI ATAKÖYDE AÇILISA HAZIR..!

Yasam 5.08.2021 10:35:49 0
25 SEHIT PARKI ATAKÖYDE AÇILISA HAZIR..!

ATAKÖY 25 SEHIT PARKI AÇILISA HAZIR

          Modern bir sehir olusturmak ve gelecegin Afyonkarahisar'ini insa etmek adina çalismalarini sürdüren Belediyemiz, sehrin dört bir yaninda projelerini tek tek hayata geçiriyor. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek'in talimatlari ile sehrimiz her alanda gelismeye ve güzellesmeye devam ediyor; sosyal donati alanlari sayisi da artiyor.

SEHITLERIMIZI UNUTMADIK UNUTTURMAYACAGIZ

Dogasi ve havasiyla güzel, park ve bahçeleriyle yesil bir Afyonkarahisar siari ile hareket eden Belediye ekiplerimiz yesil alan sayisinin artirilmasi için de büyük gayret sarf ediyor.

Sehrin gelisimine katki sunan farkli proje çalismalari disinda sehrimizin estetigine yön ve katki saglayan projeleri hayata geçirmeye devam eden Park Ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz, Baskanimiz Mehmet Zeybek'in müjdesini paylastigi Ataköy 25 Sehit Parki'nda ki yogun çalismalarini tamamlayarak açilisa hazir hale getirdi. Çalismalarinda sona gelinen proje, hizmete açilmak için gün sayiyor.

YESILI, DOGAYI KORUMAK BU MILLETI VE BU ÜLKEYI KORUMAKTIR

           Vatandaslarin bos zamanlarinda çocuklari ile huzur içinde zaman geçirebilecegi, dinlenebilecegi yesil alan ve parklarin sayisini arttirmaya devam ettiklerine dikkat çeken Baskanimiz Mehmet Zeybek yaptigi açiklamada;

"Hem sehrimizdeki yesil alanlari koruyoruz hem de sayilarini daha da artirma odakli çalismalar yürütüyoruz. Yesili, dogayi korumak bu milleti ve bu ülkeyi korumaktir.

Ülkemizin dört bir yanindan gelen yangin haberleri bizleri derinden üzdü. Biz de Afyonkarahisarimiz'da yesil alanlarimizi korumak amaciyla teyakkuz halindeyiz. Yesil alanlarin degerinin her zaman farkinda olduk ve bu anlayisla da çalismaya devam edecegiz.

Hemsehrilerimizin dinlenme alani olarak kullandigi, çocuklarimizin da keyifli zaman geçirdigi parklarimiz bizim için önemli. Ekiplerimiz, bu alanlarin bakim, onarim ve yenileme çalismalarini titizlikle yapiyor.

Vatandaslarimizdan da istegimiz yesil alanlarimizi koruyarak, temiz birakmalaridir. Var olan alanlarinin takibi disinda yeni sosyal donati alanlari da çalismalardaki birinci hedefimiz. Maalesef 2012'de Ataköy'de yasanan mühimmat deposu patlamasi bizleri ve ülkemizi oldukça yaraladi, 25 sehit verdik.

Belediye olarak sehitlerimizin isimlerini bu parkta hatirlatmak isteyerek projenin de adini Ataköy 25 Sehit Parki koyduk. Sehrimizin sosyal, dogal, ekonomik ve kültürel hayatini daha zengin hale getirip, bölgemizin daha fazla tercih edilmesine firsat taniyacak önemli yatirimlari hemsehrilerimizle bulusturmaya devam edecegiz.

Bir yandan cep park çalismalarimizda sürüyor, buraya da cep parklar yaptik, farkli noktalara da parklar kazandiriyoruz. Tüm alanlari degerlendirmeye gayret ediyoruz.

Afyonkarahisarimiz yaptigimiz çalismalarla günden güne farkli bir kimlige bürünüyor. Sehrimizin güzelliklerine yeni güzellikler katacak degerli bir eseri daha halkimizin hizmetine kazandiriyoruz.

Yaptigimiz yatirimlarin sehrimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Park ve Bahçeler Müdüründen baslayip bütün mesai arkadaslarima katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum". diye konustu.

SEHRIN YENI GÖZ BEBEGI ATAKÖY 25 SEHIT PARKI

           52 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu 36 000 metrekare yesil alana sahip olan parkta; (288 m2), basketbol sahasi, (2400 m2) futbol sahasi, (1000 m2) 3 adet çocuk oyun guruplari, (250 m2) açik hava spor alanlari, (1100 m2) yürüyüs yollari, oturma alanlari, sosyal aktivite alanlari ve dinlenme alanlari mevcut.

Hemsehrilerimiz Ataköy 25 Sehit Parki'nda huzur ve güven içerisinde vakitlerini degerlendirebilecek, spor yapma imkânina sahip olacak ve çocuklarimiz da oyun ve macera guruplarinda çesitli aktiviteler yapabilecek. 

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °