Her gittigim yerde Afyon basinindan övgüyle bahsediyorum’

Her gittigim yerde Afyon basinindan övgüyle bahsediyorum’

Gündem 5.08.2021 13:04:00 0
Her gittigim yerde Afyon basinindan övgüyle bahsediyorum’

Degerli basin mensubu kardeslerim,  ülkemizin ve dünyamizin bugünlerde  içinden geçtigi olaganüstü sartlarda yaptiginiz meslegin kutsalligi her gün daha net ortaya çikmaktadir.

 

Bütün dünyayi esir alan coronavirüs salgini, savas tehditleri, göç dalgasi, enerji savaslari, emperyalizmin dünyaya dayattigi sosyal baskilar gibi pek çok meselede gazetecilik, toplumun dogru haber almasi, bilinç kazanmasi ve gerçeklere göre hareket etmesi açisindan çok büyük önem arz etmektedir.

 

Ülkemizde de özellikle sosyal medya üzerinden olusturulmaya çalisilan ve milli güvenlik sorunu haline gelmis olan algi operasyonlari ve yalan haber furyasinin milletimizi zehirlemeye çalistigi ortadadir.

 

Yillardir bildigimiz ve  satilik kalemler diye ifade ettigimiz ve geçtigimiz haftalarda belgeleriyle ortaya çikan devletimize ve milletimize düsman yabanci kuruluslarca fonlanan bazi medya organlarinin ve yazarlarinin milletimize ve devletimize karsi nasil bir ihanetin içinde oldugunu hepimiz görüyoruz.

 

Amerika Birlesik Devletleri'nden Chrest Foundation Vakfi, 140Journos, Medyascope, Serbestiyet ve T24 gibi emperyalizmin usagi medya kuruluslarina yüzbinlerce dolar hibe vermistir. Kalemlerini satan bu yapinin, gazetecilik gibi kutsal bir meslegin itibarini kirletmesi hepimizi derinden yaralamistir.

 

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir misali bu foncu medyalari savunmaya geçen, aklama yarisina girenlerin kim olduklarina bakinca da bu ihanet sarmali iyice gün yüzüne çikmaktadir.

Yanginlarda yasatilan bilgi kirliligi, göç ve Suriyeliler konusunda bir anda toplumda infial yaratmasi planlanan karsi kampanya, Konya'da katliama dönüsen aile husumetini Türk-Kürt kavgasi haline getirme çabalari,

Baska ülkelerden yardim isterken kendi devletimizi aciz bir durumda gösterme gayretleriyle, fonlanan medya ve muhalefet, sistematik algi çalismalariyla umutsuz, hayalsiz bir toplum, çevresinde olup bitene de basini kaldiramayan bir ülke insa etmeye çalisiyor.

 

Muhalefeti kara propaganda ile karistiran, bu devlet hariç, bu milletin iradesi hariç her iradeye razi olan, boyun egen, emir alan bu organizasyon, kirli ve fonlu medya ile bu kutsal meslegi de kirletmeye çalismaktadir.

 

Bu alani temiz tutmak hepimizin boynumuzun borcudur.

Dogruya erismek hepimizin hakkidir. Dogruyu anlatmak da basinin en önemli görevidir.

 

Onuruyla, gururuyla, vatan sevgisiyle, millet ve toplum bilinciyle görevini yapan, bulundugu sehirlerin, yasadiklari ilçelerin her sorununu kendi sorunu görüp onun çözümünü iyi bir niyetle amaçlayan, Afyonkarahisarimizi daha iyi bir sehir haline nasil getirebiliriz diye düsünen, sorumluluk duygusu ile hareket ederek, toplumun haber alma hakkini karsilamak için her kosulda fedakârca çalisan siz ve tüm basin mensuplarimizin sadece bir gün degil her gün kiymet görmesi gerektigine inanarak çalismalarinizda basarilar diliyorum.

 

 

 

    Mehmet TAYTAK

  MHP MYK Üyesi

  Afyonkarahisar Milletvekili

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °