“Kitap-Kafe Ilimize Çok Yakisacak”

“Kitap-Kafe Ilimize Çok Yakisacak”

Egitim 5.08.2021 17:10:35 0
“Kitap-Kafe Ilimize Çok Yakisacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekil Ali Özkaya, Erenler’de önümüzdeki günlerde açilisi gerçeklesecek olan Türkiye Diyanet Vakfi Kitap-Kafe merkezi ile alakali açiklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar Valiligi, Belediyesi ve Il Özel Idaresi öncülügünde kazandirilan merkezin, Üniversite ögrencileri için önemli bir kaynak merkezi olacagina deginen Milletvekili Özkaya, “Proje asamasindan itibaren yakindan takip ettigimiz, gençlerimizin ugrak bir mekani olacak kitap-kafe merkezi, Erenler ve Afyonkarahisar için önemli bir nokta olacak. Kitap Kafe gençlerimizin gelerek, çay ve kahve esliginde arastirma yapabilecegi, 20 binden fazla kitaba erisim saglayacagi örnek bir yer olacak” dedi. 

Tesisin Üniversiteye yakin ve ögrenci yerlesimin yogun oldugu Erenler bölgesinde olmasina dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “Gençlerimiz bu sayede hem rahatça vakit geçirecek, hemde buradaki görevlilerimiz vesilesi ile kötü aliskanliklardan uzak kalmis olacak.

Ilk emri oku olan bir dinin mensuplari olarak, böyle bir tesisi ilimiz için önemli bir ihtiyaci da kapatmis olacak.

Emegi geçen basta Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Il Genel Meclis Baskanimiz Burhanettin Çoban, Il Müftülügümüz ve tüm paydaslara tesekkür ediyorum.

Kitap Kafe Ilimize çok yakisacak. Ilimize hayirli olsun” dedi.

 

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °