?haklarimizi Da Helal Etmiyoruz, Bassagligi Için Yanimiza Gelmesinler, Telefon Dahi Etmesinler? Dedi.

Gündem 14.07.2016 15:28:53 0
?haklarimizi Da Helal Etmiyoruz, Bassagligi Için Yanimiza Gelmesinler, Telefon Dahi Etmesinler? Dedi.

Hakkari'de sehit düsen Bilecikli Osman Er'in agabeyi, sosyal medya üzerinden, Hakkari nin Semdinli ilçesinde askeri aracin geçisi sirasinda yola dösenen patlayicinin infilak ettirilmesi sonucunda sehit olan Bilecikli Osman Er'in agabeyi, sosyal medya üzerinden, "Haklarimizi da helal etmiyoruz, bassagligi için yanimiza gelmesinler, telefon dahi etmesinler" açiklamasini yapti.

IMAM HATIP ORTAOKULU MÜDÜRÜ

osmanali  Imam Hatip Ortaokulu Müdürü agabey Fatih er, sosyal medya üzerinde duygu yüklü bir mesaj yayinladi. Agabey Er, "Kardesim, Islam'in son karakolu olan vatanimizin selameti için insanliktan nasibini almamis zalimler tarafindan sehit edilmistir" ifadelerini kullanarak, sunlari kaydetti:

"Allah sehadetini makbul eylesin. Rahman ve Rahim olan Rabbimizin özel misafiri olarak ebediyen saadete kavustu insallah. Allah'in askeri olmamiz hasebiyle askeri talim yurdundan terhisini tebriklerle aldi. Allah bizlere de terhisini ebedi hayatinda mutlu olacak talimli Allah'a asker olarak alsin. Allah'tan duamiz basta efendimiz olmak üzere kardesimizle ve Islam'a hizmet etmis tüm sevdiklerimizle cennette beraber olmak."

Fatih Er, sosyal medya üzerindeki mesajina vatansever geçinen çikar havuzunda yüzen bazi insanlarin kendilerini düsünmedigini de savunarak, söyle devam etti:

"TÜM SORUMLULARDAN BU ISIN HESABINI MAHSERDE SORACAGIZ, HAKLARIMIZI DA HELAL ETMIYORUZ"

"Fakat vatansever geçinen çikar havuzunda yüzen bazi insanlar, bizleri düsündürmekte. Vatani hizmetini yapmak üzere sinir bölgeleri ya da tehlikeli sayilabilecek bölgelere sevk edilmis olan güya çocugunu, kardesini ya da yakinini oralardan araya birileri konularak yer degistirilmesi, bir sehit ailesi olarak bizleri üzmektedir. Benim kardesim Hakkari'de ve tehlikeli bölgede sehit oldu. ve biz tehlikeli oldugunu da biliyorduk. Kesinlikle araya birilerini koyma derdi tasimadik. Çünkü kardesim bayragi, ezani, kutsal degerlerimizi, Islam'in son karakolu olan vatanimizi ve aziz milletimizi korumak için vatani hizmetini yapiyordu.

Ben buradan bildirmek isterim ki bu vatan için vatanini degil de kendisini düsünen kisilerin rahati için birtakim yer degisiklikleri yapilirsa basta vesile olanlar olmak üzere tüm sorumlulardan bu isin hesabini mahserde soracagiz. Haklarimizi da helal etmiyoruz, bassagligi için yanimiza gelmesinler, telefon dahi etmesinler. Bu ülke kolay kazanilmadi. Sehit ailesi olarak bu uygulamalardan razi olmadigimizi bildiririz.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °