KOCATEPE SPOR KOMPLEKSI VE ANTRENMAN SAHALARININ TAHSISI YENILENDI

KOCATEPE SPOR KOMPLEKSI VE ANTRENMAN SAHALARININ TAHSISI YENILENDI

Spor 17.08.2021 11:37:22 0
KOCATEPE SPOR KOMPLEKSI VE ANTRENMAN SAHALARININ TAHSISI YENILENDI

Mülkiyeti hazineye ait olan Kocatepe Spor Kompleksinde yer alan Zafer Stadyumu ve antrenman sahalarinin tahsisi 1 yil daha uzatildi. Belediye Baskani Mehmet Zeybek ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci arasinda yenilenen protokolle bir yil süreyle tahsisi gerçeklesen Zafer Stadyumu ve antrenman sahalarinin her türlü bakimi ve kiralanmasini daha önce oldugu gibi yine Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan yapilacak.

SPORUN BASKENTI OLMA YOLUNDA EMIN ADIMLARLA ILERLIYORUZ

 Spor Kompleksi'nin yaz kampinin gözdesi olduguna dikkat çeken Belediye Baskani Mehmet Zeybek; zaferin, termalin, mermerin ve lezzetin baskenti olan Afyonkarahisar’in, spor turizminin de baskenti olma yolunda emin adimlarla ilerledigini söyledi. Spor yatirimlara verilen önemin, takimlarin Afyonkarahisar'da kamp yapma istegi ile taçlandigini ifade eden Zeybek Baskan, sehrimizi her anlamda Dünya'ya tanitma çalismalarimizi spor alaninda da sürdürdüklerini dile getirdi.

Tesis imkânlari, dogasi, serin havasi ve sporcu beslenmesiyle Afyonkarahisar'in üst düzey bir sehir olduguna dikkat çeken Baskan Zeybek, protokolün hayirli olmasini diledi.Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Sami Çetinakti’nin da katildigi protokol imza töreninde Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci desteklerinden dolayi Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür ederek protokolün spor sehri Afyonkarahisar’a hayirlar getirmesini temenni etti.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °