Milletvekili Mehmet Taytak, Çayirbag Kasabasi’nda temel atma ve bir dizi ziyaretler için ilimize geldi.

Milletvekili Mehmet Taytak, Çayirbag Kasabasi’nda temel atma ve bir dizi ziyaretler için ilimize geldi.

Gündem 17.08.2021 13:05:10 0
Milletvekili Mehmet Taytak, Çayirbag Kasabasi’nda temel atma ve bir dizi ziyaretler için ilimize geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çayirbag Kasabasi’nda temel atma ve bir dizi ziyaretler için ilimize geldi. 

Çayirbag Belediye Baskani Ali Çalisir’in seçim öncesi projelerinden olan belediye sosyal tesislerinin ve Günes Enerji Sistemi (GES)’in temel atma törenine katilmak üzere ilimize gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, Il Baskani Mehmet Kocacan, Teskilatlardan Sorumlu Baskan Yardimcisi Ahmet Kahveci, Il Sekreteri Beytullah Bostanci, Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, MHP’li belediye baskanlari ile çok sayida vatandas katildi.

Baskan Çalisir’dan Milletvekili Taytak’a tesekkür
Çayirbag kasabasina vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Çayirbag Belediye Baskani Ali Çalisir, “Seçim öncesi vatandaslarimiza vermis oldugumuz sözlerin büyük bir kismini yerine getirdik. Projelerimizin hayata geçmesinde en büyük destegi veren basta Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’e, Il Baskanimiz Mehmet Kocacan Bey’e, il ve ilçe teskilatimiza tesekkür ediyorum.

Göreve geldigimiz günden itibaren vatandaslarimizin talep ve istekleri dogrultusunda ve öncelikli ihtiyaçlara göre hizmet etmeyi kendimize görev bildik.

Sosyal belediyecilik hizmetlerimizin yaninda, kasabamizda alt ve üst yapida önemli çalismalar yaptik.

Bugünde belediye sosyal tesislerimizin ve GES’in temel atma törenini gerçeklestiriyoruz. Sosyal tesisimiz 4 katli olup içinde alisveris merkezi, dügün solunu, toplanti salonu ve tekstil fabrikasi açmak için bir katimiz bulunmaktadir.

Diger yandan 270 kw’lik Günes Enerji Sistemi (GES)’in temelini atarak belediyemizin bütçesine gelir saglayacagiz. Asfaltlama islemi tamamlanan 4.5 km'lik Çayirbag-Çikrik Karayolu ile 5.5 km'lik Huzur Mahallesi-Mandira yollarini da hizmete açtik. Çayirbag için gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz” dedi

 

“Baskan Çalisir önemli hizmetlere imza atiyor”
Çayirbag Belediye Baskani Ali Çalisir’in kasaba da önemli hizmetlere imza attigini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,
"Belediyeler milletin içecegi sudan, yürüyecegi yola kadar devletle bulustugu ilk yerdir.

Belediye Baskani ise, bir sehirde bir belde de huzurlu, mutlu ve güvenli sekilde hizmetlere aksamadan ulasmak isteyen insanlarin tercih ettigi sehr-i emin olarak kabul edilen kisidir. Allah'a sükürler olsun ki, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Baskanlari, memlekete ve millete hizmeti görev edinmis, bu ugurda çaba sarfeden sehr-i eminlerdir. Bugün burada Çayirbag Belediye Baskanimiz Ali Çalisir Bey ve çalisma arkadaslari, sosyal tesisler temel atma projesiyle hem beldemizin sosyal hayati için hemde ekonomiye, çevre ve gelecege enerji yatirim yapmak için hizmet kervanina bu iki önemli eseri katmak üzere yola çiktilar.

Bizlerde Ankara’da baskanimizin seçim öncesi vermis oldugu sözleri yerine getirmek adina kendisine destek olmaya çalisiyoruz. Baskanimizi yapmis oldugu çalismalardan dolayi tebrik ediyorum”


“Seçim öncesi sözler yerine geliyor”
Üretken belediyecilik anlayisi ile Çayirbag’a önemli yatirimlari kazandiran Belediye Baskani Ali Çalisir’i tebrik eden MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Çayirbag Belediye Baskanimiz Ali Çalisir’in seçim öncesi vermis oldugu sözleri bir bir yerine getirdigini yaptigimiz ziyaretlerde ve istisarelerde gördük. Kasaba halkinin da yapilan hizmetlerden son derece memnun olduguna sahit olduk.

Bugün yine 2 güzel projeyi hayata geçiyoruz. Belediye sosyal tesislerin ve GES’in temel atma törenindeyiz. Simdiye kadar alt yapiya yatirim yapan baskanimiz bundan sonraki süreçte de üst yapiya agirlik verecek. Il teskilati olarak belediye baskanimizin her zaman yanindayiz”


Kurbanlar kesildi
Yapilan konusmalarin ardindan hem belediye sosyal tesislerinin hemde Günes Enerji Sistemi (GES)’in temel atma töreni gerçeklesti. Kurbanlar kesildi, dualar okundu. MHP heyeti ayrica kasaba da yapilan asfalt ve arazi yollarinda yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °