Vatandaslarimizin istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz.

Vatandaslarimizin istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz.

Gündem 21.08.2021 12:36:20 0
Vatandaslarimizin istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekil Ali Özkaya, gerçeklestirdigi ziyaretler ile alakali açiklamalarda bulundu.

“6 Ilçe, 10 Belde ve 13 Köyde Halkimizla Kuçaklastik”

Pazartesi, Sali, Çarsamba ve Persembe günlerini kapsayan Merkez, Ilçe, Belde ve köy ziyaretleri gerçeklestiren Milletvekili Özkaya, Pazartesi günü, Merkez Sülün, Salar, Nuribey, Büyükkalecik beldeleri, Halimoru, Belkaracaören Köyleri, Suhut Belediyesi, Teskilat Bulusmasi, Efe Köyü, Yarisli Köyü ve Çakirözü Köylerini ziyaret ederek, vatandaslar ile bir araya geldi. Milletvekili Özkaya, “Sabahin erken saatlerinden itibaren vatandaslarimizla birlikteyiz.

Vatandaslarimizin istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz.

Belediyelerimiz için yapabilecegimiz çalismalari degerlendiriyor ve yapabileceklerimi konusuyoruz” dedi.  Milletvekili Özkaya’ya ziyaretlerinde Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Merkez IGM Üyeleri Nurettin Birliktir, Ali Karki, Ferda Ertürk, Suhut Ilçe Baskani Ali Diren, Suhut Belediye Baskani Recep Bozkurt ve teskilat mensuplari katildilar.

“Vatandaslarimiza Mahcup Olmamak Için Çalisiyoruz”

Ziyaretlerini gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Milletvekili Özkaya, Sali günü de ziyaretlerine devam etti. Sirasiyla Merkez Isiklar Beldesi, Cumhur Ittifaki Belediye Baskani Erol Özagil’i, ve pazaryerinde vatandaslar ile esnafi ziyaret etti. Daha sonrasin Degirmendere Köyü’nü ziyaret eden Milletvekili Özkaya, burada vatandaslarla bir araya gelerek, köyle ilgili muhtardan bilgiler aldi.

Buradaki ziyareti akabinde Çay Cumhuriyet Köyü’ne geçen Milletvekili Özkaya, burada Çay AK Parti Ilçe Baskani Kadir Çetin ve teskilat mensuplari ile vatandaslarin sorun ve taleplerini dinlediler.

AK Parti Çay Ilçe Baskanliginda, vatandaslar, teskilat mensuplari, köy muhtarlari ile bulusan Milletvekili Özkaya, daha sonra Çay Eber Köyü ve Deresinek Köylerini ziyaret etti. Çay Ilçesindeki ziyaretlerinin akabinde Sultandagi ilçesine geçerek, Sultandagi Belediyesi’nde Belediye Baskani Mehmet Aldirmaz ve AK Parti Teskilati ile toplanti yapan Özkaya, “Sultandagi ilçemizde çok faydali ve hayirli islere imza atan Belediye Baskanimiz Mehmet Aldirmaz’i tebrik ediyorum. Belediyemiz tarafindan yapilarak, halkimizin hizmetine sunulan Kapali Pazar Yeri, Park Kafe gibi tesisleri yerinde gördük,

Sultandagi ilçemize hayirli olsun” dedi. Sultandagi ilçesinde son duragi  Yesilçiftlik Beldesi oldu, burada da vatandaslarla bulusan Milletvekili Özkaya, gün sonunda degerlendirmelerde bulanarak, “Bugün merkeze bagli beldelerimiz, Köylerimiz, Çay ve Sultandagi ilçelerimizi ziyaret ettik.

Vatandaslarimizin bizlerden beklentilerini tek tek not alarak, çözüm noktasinda gayret etme sözü verdik.

Ziyaretlerimizde gözlemledigimiz en önemli sey su ki, Vatandaslarimizin AK Parti’mize ve Cumhurbaskanimiza güveni tam.

Yasanan sikintilari AK Kadrolarin çözecegine inanci tam.

Elhamdülillah bizde Vatandaslarimizin güven inancina mahcup olmamak için çalisiyoruz.” dedi.

Milletvekili Özkaya, gün boyu süren programinin akabinde  AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi’nin Yönetim Kurulu toplantisina katilarak, merkez ilçe yöneticileriyle bir araya geldi.

“Vatandaslarimiz artik dogalgaz gibi hizmetleri bekliyor”

Çarsamba  günüde ziyaretlerine devam ederek, çalismalarini sürdüren Milletvekili Özkaya, “Halkimizin her an yanindayiz, her firsatta vatandaslarimizin ayagina gidiyoruz. Sadece seçim dönemlerinde degil, her gün vatandaslarimizin emrinde olmanin gayretindeyiz” dedi.

Milletvekili Özkaya, Merkez Susuz Beldesinde Belediye Baskani Mehmet Selek’i, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve teskilat mensuplari ile ziyaret etti, daha sonrasinda esnaf ziyareti gerçeklestirerek, bir kahvehane de vatandaslarla uzun süre sohbet etti.

Buradaki ziyaretin ardindan Iscehisar Çalislar Köyü’ne geçen Milletvekili Özkaya, daha sonrasinda Ülkemizde meydana gelen yanginlara is makinalari ile destek veren Iscehisar’li mermercileri ziyaret ederek tesekkür etti.

Programina Merkez’de gerçeklestirilen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan’inda katildigi Sehrim 2023 çalistayina katilarak devam eden Milletvekili Özkaya, Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’yu AK Parti Emirdag Ilçe Baskani Ismail Disiçürük ve teskilat ile birlikte ziyaret etti.

Emirdag Cem Evi’nde muharrem orucu tutan vatandaslarla iftarda bulusan Milletvekili Özkaya, Hisar Köyünde çalismalari devam eden Amorium kazi alanin da yetkililerden bilgiler aldi. Emirdag ilçesi Davulga Belde Belediye Baskani Ergün Erdik’i makaminda heyeti ile birlikte ziyaret ederek, Belediye çalismalari hakkinda bilgiler alan Özkaya, burada da vatandaslarla selamlastiktan sonra Emirdag Suvermez köyünde köylüler ile bulustu.

Milletvekili Özkaya, “Ziyaretlerimiz kapsaminda artik köylerimizin ve beldelerimizi altyapi, yol, çok amaçli salon gibi ihtiyaçlarinin giderildigini görmek bizleri mutlu ediyor.

Köylerimiz artik dogalgaz gibi hizmetleri bekliyor. Insallah bunu da yapmak bizlere nasip olur” dedi.

“6 Ilçe, 10 Belde ve 13 Köyde Halkimizla Kuçaklastik”

Yogun programini Persembe günü de sürdüren Özkaya, Anitkaya Köyü’nü, Çikrik Beldesini, Çikrik Belediye Baskani Recep Küçükayar’i da ziyaret etti. Salatalik hasadi yapan çiftçileri de ziyaret eden Milletvekili Özkaya, çiftçiler ile sohbet ederek hasada katildi.

Programlarla alakali degerlendirmede bulunan Milletvekili Özkaya, “ Sorunlarin yerinde çözümü, vatandaslarimzin önerilerini dinlemek, taleplerini almak için yogun bir program ile sahadayiz. Programimiz çerçevesinde merkez ile birlikte 6 ilçemiz, 10 beldemiz ve 13 köyümüzde vatandaslarimizla adeta kucaklastik. Vatandaslarimizin makul taleplerine yerinde çözüm ürettik. Köylerimizin sorunlarini hizlica çözme yollarini konustuk.

Çok faydali ve verimli bir program gerçeklestirdik. Vatandaslarimizin yaninda olmak, onlarin hayir duasina almak bizler için en büyük mutluluk ve huzur kaynagidir. Yogun programimizda bizlere eslik eden Ilçe Baskanlarimiz, Il Genel Meclis Üyelerimiz, Belde Baskanlarimiz, Ilçe ve Belde Belediye Baskanlarimiz ve tüm teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum.

Bizleri sucak bir sekilde karsilayip misafir eden muhtarlarimiza ve vatandaslarimiza özellikle tesekkür ediyorum” dedi.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °