GÖNBE: “BOLVADIN TERMAL SPOR BOMBA GIBI GELIYOR

GÖNBE: “BOLVADIN TERMAL SPOR BOMBA GIBI GELIYOR

Spor 28.08.2021 19:56:06 0
GÖNBE: “BOLVADIN TERMAL SPOR BOMBA GIBI GELIYOR

Geçtigimiz günlerde Olaganüstü Kongre ile isim ve yönetim degisikligine giden Afyonkarahisar’in TFF Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerinden Belediye Bolvadin Termal Spor’un yeni baskani Cavit Gönbe, yeni sezon öncesi açiklamalarda bulundu.

YENI HOCA ILE ANLASTIK

Belediye Bolvadin Termal Spor Kulüp Baskani Gönbe, Amatör Liglerde futbolculari ve teknik ekipleri kulübe baglayan bir sözlesme olmasinin mümkün olmadigini, bu nedenle hemen hemen tüm kulüplerin sezon basinda yeniden takim kurmak zorunda kaldiginin altini çizerek, “Geçtigimiz sezon 3. Lige çikmayi son dakikada penalti atislari ile kaçiran Aliaga FK bile namaglup ligi tamamlayan takiminin 17 oyuncusunu degistirerek yeni sezona hazirlanmaya basladi. Bizde teknik ekibimizde degisiklige gittik.

Yeni bir hoca ile anlastik. Yeni hocamiz 6 yil profesyonel futbolculuk deneyimi olan, ayrica 2. Ligde sampiyonluk yasayan ekipte görev yapmis, son olarak profesyonel bir takimi çalistirmis, altyapi liglerinde Türkiye sampiyonu takimlar yönetmis hem deneyimli, hem de genç jenerasyondan bir isim. Yardimcisi ise son iki sezon takimimizi çalistiran Ismail Aksu hocamiz olacak.

Çok yakinda teknik ekibimizi açiklayacagiz. “

TRANSFERLERIMIZI TITIZLIKLE YAPIYORUZ

Gönbe açiklamasinin devaminda, “Ayrica takimimizda futbol oynayan futbolculardan 4 genç oyuncumuz profesyonel liglere imza atma asamasinda. Bunun haricinde birçok oyuncumuz ise sampiyonluk hedefleyen takimlarin radarina girdi. Tabii olarak ayrilanlar da olacak, bizim takviye düsüncelerimiz de olacak.

Su anda bir önceki takimizda direkt olarak oynayan 4 oyuncu ile yeniden anlastik. Tüm transfer çalismalarimizi titizlikle yapiyoruz.

Bunun haricinde bu liglerde ve üst liglerde kendini ispatlamis çok önemli 5 oyuncu ile anlastik

. Buna ragmen transferler çalismalarimiz devam edecek ve resmiyet kazandiginda liglerin baslama takvimi belli oldugunda hepsini açiklayacagiz.

Bu arada takimimizda geçtigimiz sezonlarda forma giyen eski oyuncularimiz dahil birçok oyuncu Bolvadin Termal Spor’da forma giymek için bizi ariyor.

Bu güne kadar futbolcularina, teknik ekibine borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz.

Buraya gelen her oyuncu geliserek, piyasasi yükselerek ayriliyor. Bu da transfer döneminde elimizi kolaylastiriyor.

SAHAMIZ YENILENIYOR, TERMAL TESISLERIMIZE YENI SAHA YAPILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanligimiz sehir stadyumumuzda bulunan maç sahamizin zemini, çevre duvari, aydinlatmasi ve skorboardi için ihale düzenledi ve yaklasik 4 milyon TL’lik bir kaynak ile burasi yeniden yapiliyor.

Ayrica Bolvadin Termal Tesislerimize yine Bakanligimiz bir tam saha yapimi için 2 milyon TL ödenek tahsis etti ve bu projelerinde gerçeklestirilmesi hususunda Belediyemiz ve yüklenici firmalar ile irtibat halindeyiz. Bu dönemde yeni tesislerimizin devreye girmesi ile birlikte altyapiya daha çok önem verecegiz.

Bolvadin Termal Futbol Okulumuz yakinda açilacak, amacimiz Bolvadin gençliginin spora olan ilgisini artirmak, onlari kötü aliskanliklardan, sanal dünyalardan uzaklastirmaktir.

TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUNLAR

Yönetim olarak kulübümüz ileri noktalara tasimak için büyük bir enerji ve heyecanla çalisiyoruz. Yeni yönetim kurulumuz Bolvadin Termal Spor’u Türkiye çapinda taninan bir marka haline getirmek için tüm projelere motive olmus vaziyette. Transfer komitemiz, teknik ekibimiz, çalisanlarimiz ile birlikte yeni sezonda hedefimiz olan 3. Lig’e yükselme konusunda elimizden geleni yapacagimiza emin olsunlar.

 2021-2022 sezonuna bomba gibi geliyoruz. Taraftarlarimiz biraz daha sabretsinler, onlara yakisan bir takim sahada olacak” dedi.  

Afyon HABERI


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °