Misirlioglu, Çay Kongresinde Açti Agzini Yumdu Gözünü

IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu da kongre salonunu dolduran partililere seslendi.

Gündem 14.11.2022 17:10:00 0
Misirlioglu, Çay Kongresinde Açti Agzini Yumdu Gözünü

IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu, Çay ilçe kongresinde yaptigi konusmayla Cumhur Ittifaki’ni elestirerek MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’ye yüklendi. 6’li masada kimlerin bulundugunu tüm detaylari ile anlatan Misirlioglu, “IYI Parti, Türk siyasetinin merkez sag partisidir.” dedi.

Ilçe kongrelerine araliksiz devam eden IYI Parti, Çay ilçesinde 3 adayla olagan kongreyi gerçeklestirdi. Mevcut Baskan Cemil Arisoy 72 oy alirken diger adaylardan Mahmut Duman 46 oy, Nejdet Bayer ise 12 oy aldi.

Olagan kongrenin sonunda mevcut baskan Arisoy, güven tazelemis oldu. Kongrede Av. Hakan Seref Olgun, Dr. Münir Pehlivanoglu, Ecz. Oksan Efe Ulusoy ve Mehmet Inkaya da birer konusma yaparak IYI Parti kongreleri sayesinde güçlü kadrolarla iktidara yürüdüklerini söyledi.

IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu da kongre salonunu dolduran partililere seslendi.

“Afyonkarahisar’da en az 3 vekil çikaracagiz” diyen Misirloglu, söyle konustu: “Insallah bu kongrelerden sonra Afyonkarahisar’in en güçlü teskilatlari IYI Parti teskilatlari olacak. Bundan hiç kimsenin bir süphesi olmasin. Genel baskanimiza bir söz verdik;

Afyonkarahisar’da en az 3 vekil en az %50 oy alacagiz diye. Afyon’un en büyük partisi suanda IYI Parti’dir.

Ben basarisizligi hazmedemeyen bir kardesinizim. Görev yaptigim her yerde oy oranini zirveye dogru çikarmis bir kardesinizim.

En zor zamanlarin adamiyim. Dolaysiyla IYI Partilileri bu memleketin asil evlatlari olduguyla ilgili hiçbir süphemiz yok.”

Misirlioglu’ndan Bahçeli’ye: “Fasulye Milliyetçisi Misiniz Siz?”

6’li masayi dilinden düsürmeyen MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Misirlioglu, “Siz fasulye milliyetçisi misiniz?” diyerek 6’li masanin kimlerden olustugunun altini çizdi. Misirlioglu, Bahçeli’ye su sözlerle yüklendi:

“Dün 6’li masanin altinda birilerini arayanlar bir baktik ki masanin üstünde çiçek saksisi gibi bize ithamda bulunduklari insanlarla kakara kikiri yapiyorlar.

Hani siz HDP=PKK diyordunuz? Ne oldu sizin milliyetçiliginize? Fasulye milliyetçisi misiniz siz?

 

Sayin Bahçeli ses versene! Bakiyorum da dogal besleniyorsunuz su ara… Hormonsuz seyler yiyip içmeye merak salmissin. Senin yiyecegin türden yapilmis degil mi?

Ülkücüleri hangi masada sattin Sayin Bahçeli? Bütün haklarimiz sana haram olsun! Alparslan Türkes’in evlatlari, Basbug Alparslan Türkes’e inananlar; IYI Parti kadrolarinda. Türkiye siyasetinde 6 defa gidip 7 defa gelen Türkiye’yi muasir medeniyetler seviyesine tasiyan Süleyman Demirel’in evlatlari IYI Parti kadrolarinda. Türkiye’de her seyi degistiren, 1980 ihtilalinden sonra gelen ve Türk milletini çagdas medeniyetler seviyesine çikaran Turgut Özal’in arkadaslari IYI Parti kadrolarinda.

Devletini, milletini, bayragini seven; devri iktidarinda Türk topraklarina toprak kazandiran Karaoglan Bülent Ecevit’in arkadaslari IYI Parti kadrolarinda. Milli ve manevi degerleriyle her zaman örnek insan olan, Türkiye’ye agir sanayi hamlesini getirmemiz lazim diyen Necmettin Erbakan’in arkadaslari IYI Parti kadrolarinda. IYI Parti, Türk siyasetinin merkez sag partisidir. Bizler Meral Aksener’in liderliginde, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde hiç durmadan bu milleti muasir medeniyetler seviyesine tasiyacagimiza, kutuplastirici ve ayristirici siyasetten uzaklastiracagimiza bir söz veriyoruz. O sözümüzün geregi yapilacak olan seçimlerde birinci parti ve Türkiye’nin iktidari yapacagiz.”

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °