Egitime yogun ilgi

Türkiye Yüzyili Egitim Programi kapmasinda AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari bilgilendirildi.

Siyaset 13.11.2022 22:44:00 0
Egitime yogun ilgi

“ANADOLU IRFANI DIPLOMA KOLEKSIYONLU KIBIR TÜCCARININ SERMAYESINDEN BÜYÜKTÜR”

 

AK Parti Genel Merkez Ar-ge ve Egitim Baskanligi tarafindan düzenlenen Teskilat Akademisi, ‘Türkiye Yüzyili Egitim Programi kapmasinda AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari bilgilendirildi.

Toplantida bir konusma yapan AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay “Anadolu irfani, diploma koleksiyonlu kibir tüccarinin sermayesinden büyüktür” dedi.

 

Egitime yogun ilgi

 

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanligi tarafindan Afyonkarahisar’da yogun bir katilimla, Teskilat Akademisi "Türkiye Yüzyili Egitim Programi" yapildi.

Programa konuk olarak AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Leyla Sahin Usta, MKYK ve MYK Üyesi Genel Baskan Yardimcisi AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen, arastirmaci yazar Abdurrahman Uzun, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Doç. Dr. Oguz Göksu ve öndeki dönem Çevre ve Sehircilik Bakani Idris Güllüce katildi.

Çok sayida partili katildi

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte, AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Il Koordinatörü Hüseyin Sezen, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, teskilat mensuplari, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban ve çok sayida partili katildi.

 

Mahalle ziyaretlerinde yasadiklarini anlatti

Kamil Miras Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçeklesen toplantida ilk konusmayi Baskan Uluçay yapti. Uluçay, “Teskilat akademisi programimizin ikinci ayagi olan bu toplantimiz; aslinda AK Parti'nin teskilatlarina verdigi önemin adeta bir göstergesi ve ispatidir. Türkiye yüzyilina damga vuracak bir teskilatin ve Genel Baskanin mensuplari olarak her birimizin bu egitimlerden istifade edecegimizden süphemiz olmadigi gibi, gücümüze güç, tecrübelerimize de tecrübe katarak yolumuza devam edecegiz.

Degerli dava arkadaslarim; son günlerde teskilatlarimiz ile birlikte yapmis oldugumuz mahalle ziyaretlerimizde binlerce üyemizle birebir görüsme firsati yakaladigimiz gibi her biri ile de ayri ayri dertlesme imkanimiz oldu” dedi.

“Anadolu irfani diploma koleksiyonlu kibir tüccarinin sermayesinden büyüktür

“Evlerinde ikram ettikleri çaylari içerken onlar bizi, biz onlari dinledik” diyen Uluçay sözlerine söyle devam etti; Inanin dinledigimiz her kardesimiz, her büyügümüz bize gittigimiz yolun dogru bir yol oldugunu, ayni istikamette de ilerlememiz gerektigini siki sikiya tembihledi. Kimi TOGG otomobilinin övünç kaynagi oldugunu, kimi de bulunan Karadeniz dogalgazinin Türkiye için büyük bir kazanim oldugunu anlatti. Bize bunlari anlatanlarin ne doktorasi vardi, ne mastiri, ne de yüksek lisansi…

Her biri belki ilkokul, belki ortaokul, belki de lise mezunuydu.

Belki de ziyaret ettiklerimizin bazilarinin arasinda okumasi yazmasi olmayanlar bile vardi ama ülkesi için onur duyulasi her konuda gögsü kabaran Anadolu’nun yigit, mert, kapisi misafirine sonuna kadar açik, gönlü zengin insanlariydi.

Anadolu insaninin irfani, milletine Londra’dan, Washington’dan velhasil batidan bakan, diploma koleksiyonlu kibir tüccarinin sermayesinden büyük oldugunu bir kez daha gördük.

“Vatandaslarimiz “eskiyi unutur muyum” diyor”

Uluçay, “Ziyaretlerimiz sirasinda konusmasina ‘Eskiyi unutur muyum?’diye baslayan bir amcamiz da sözlerine söyle devam etmisti;

Oglum ben yakin zamanda bir ameliyat geçirdim ve sadece giderken dolmus parasi verdim.

Eskiden bu ameliyat için bir traktör ya da bir tarla satar, öyle ameliyat olurduk ama bugün ameliyata sadece giderken dolmus parasi verdim dedi. Degerli dava arkadaslarim; Aslinda

bu sözler yeni ve sosyal Türkiye’nin, yeni Türkiye yüzyilinin en net ifadesidir. Bu sözler, bu iktidara güvenen, inanan, 20 yildir araliksiz oy veren vatandaslarimizin adeta teminatidir. Bu sözler, 2023’e hazirlanan bizlere ‘böyle devam edin’ tembihi ve talimatidir.

Bizler sahada üzerimize düsen talimatlari aldik ve geregini yerine getirmek için de can hiraç çalisacagiz.

Elbette sahalardan kopmuyoruz, elbette vatandaslarimiz arasinda birileri gibi köprüler kurmuyor, setler örmüyoruz.

Buradan çikinca yine her hafta oldugu gibi Cumhurbaskanimizin selami ile üye ziyaretlerimize devam edecek, her bir üyemize Cumhurbaskanimizin ‘Daha adil bir dünya’ kitabini takdim edecek ve hedeflerimizi anlatacagiz. Katilimlariniz için tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Zalim bir dünya ile mücadele ediyoruz”

Baskan Uluçay’in ardindan bir konusma da AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Leyla Sahin Usta yapti

. Usta, Cumhuriyet'in 100'üncü yilinin 2023 ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye yüzyilinin baslangici olacagini kaydederek sunlari söyledi; Türkiye yüzyilini da hemen simdi baslattik.

Dünyada artan küresel kriz ve sorunlara çözüm üretemeyen sistemler ile liderlerle bir mücadele halindeyiz.

Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var.

Türkiye, Recep Tayyip Erdogan ve onun AK Parti teskilatlaridir. Türkiye Yüzyili"nin özünde insan var. Insan derken hiçbir tasnife girmiyoruz. Rengi, dini, dili ve irki ne olursa olsun hiçbir tasnife girmeksizin isin aslinda ve özünde insan var diyoruz

. Insani tasnif etmeye baslarsaniz, esitsizlikler ortaya çikar. Geride kalanlar ortaya çikar.

Dünya maalesef, kurdugu düzen ve sistemle tasnif ettigi için hep geride kalanlar olmus, olmaya da devam ediyor.

Sadece sarisin ve mavi gözlü oldugu için dünyada el üstünde tutulan bir toplum varken, cografyalarindan, ten renklerinden dolayi yillarca savasin içerisinde yasayan çocuklari ve kadinlari görmeyen maalesef zalim bir dünyayla mücadele ediyoruz.

Afyonkarahisar anisini paylasti

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Imam Rabbani’nin sözlerini hatirlatarak Osmanli’nin daha güçlü bir sekilde dönerek dünyaya hükmedecegini söyledi. MKYK ve MYK Üyesi Genel Baskan Yardimcisi AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen de Afyonkarahisar’in gönlünde ayri bir yeri oldugunu söyleyerek söyle dedi;

Dedem kurtulus savasinda Afyonkarahisar’da Yunani kovalarken acikip bir evini kapisini çalar ve aç oldugunu, bedelini ödeyerek bir seyler almak istedigini söyler.

Ev sahibi ise dedeme evde ne var ne yok vermis, dedem de parasini vermek istemistir. Ev sahibi benim oglum da asker diyerek dedemin para teklifini reddetmistir. Bunlari anlatirken gözlerim doluyor. Afyonkarahisar bu iste.

Arastirmaci yazar Abdurrahman Uzun sikça sorulan sorular konusunda bir konferans verirken, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci de ‘seçim 2023’, Doç. Dr. Oguz Göksu ise ‘siyasal iletisim ve yeni medya’ konusunda konferans verdi.

Öndeki dönem Çevre ve Sehircilik Bakani Idris Güllüce de konusmasinda CHP’nin bu ülkenin insanlarina yaptigi zulümleri hatirlatarak aynini tekrar yasamak istemediklerini, bu yüzden de AK Parti’nin 2023’te tekrar iktidar olacagini söyledi.

Afyon HABERI


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °