Belediye Baskani Mustafa ÇÖL, Istanbul AFSIAD dernegine ziyaret.

BaskanÇÖL Belediye çalismalari ve Sandikli daki yatirimlar hususunda bilgi paylasiminda bulundu.

Gündem 13.11.2022 22:15:12 0
Belediye Baskani  Mustafa ÇÖL, Istanbul AFSIAD dernegine ziyaret.

 AFSIAD Dernegini ziyaret eden Baskan Mustafa ÇÖL Belediye çalismalari ve Sandikli daki yatirimlar hususunda bilgi paylasiminda bulundu. Baskan ÇÖL " özellikle termal seracilik ve sicak suyun degerlendirilmesine yönelik Türkiye ve dünyada örnek gösterilecek çalismalar yaptiklarini, 2.000 hemsehrimize arti istihdam alani açtiklarini" belirtti.
Istanbul AFSIAD Baskani Hüseyin ÇELIK'te nazik ziyaretleri için Sandikli Belediye Baskani Mustafa ÇÖL'e tesekkür ederek "Sandikli ilçemizde yapilan yatirim ve çalismalar gurur verici degerli baskanimiza gayretleri ve katkilarindan dolayi tesekkür ediyoruz" ded

i. Baskan ÇELIK "Istanbul AFSIAD olarak Türkiye'nin önde gelen sanayici ve Isadamlari ile sehrimize yapilacak projeler üzerinde çalismalar yaptiklarini belirterek Afyonkarahisar'in daha fazla gelismesi için üstümüze düseni yapmaya haziriz" dedi.
Ziyarette Istanbul AFSIAD Genel Sekreteri Ilyas SEÇEN, yönetim kurulu üyeleri Halil Ibrahim PERÇINKAYA, Nurdogan YÜZBASIOGLU, Dr. Hakan KULE ve Abdurrahman BALTA da hazir bulundular.

Afyon HABERI


Perşembe 22.7 ° / 9.5 °
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °