Emirdag'da 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü Programi Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yil dönümünde tüm yurtta oldugu gibi Emirdag'da da anildi.

Gündem 10.11.2022 13:49:59 0
Emirdag

Emirdag'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atarürk’ün ebediyete yolculugunun 84. yil dönümü münasebetiyle anma günü programi düzenlendi. Emirdag Cumhuriyet meydaninda gerçeklesen 10 Kasim Atatürk’ü anma günü programi, Atatürk Anitina çelenklerin sunulmasiyla basladi.

Emirdag Kaymakami Osman Bilici ve Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’nun Atatürk Anitina çelenk sunumlarinin ardindan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal saati olan 09.05’te çalinan sirenler esliginde iki dakikalik saygi durusu ve akabinde Istiklal Marsi okunmasi ile bayraklar yariya indirildi.

Çelenk sunma töreninin ardindan Baskan Koyuncu, Emirdag Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda, Emirdag Mustafa Çekiç Ortaokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan Atatürk’ü Anma Günü Programina katildi.

Iki dakikalik saygi durusu ve akabinde Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan program, Mustafa Çekiç Ortaokulu ögretmenlerinden Ugur Esan'in günün anlam ve önemini belirten konusmasiyla devam etti.

Mustafa Çekiç Ortaokulu ögretmen ve ögrencilerinin hazirlamis oldugu 'Mustafa Kemal'i Düsünüyorum' Oratoryo gösterisinin sergilenmesi ile program son buldu.

Baskan Koyuncu programin düzenlenmesinde emegi geçen ögretmen ve ögrencilere tesekkür ederek onlarla hatira fotografi çektirdi.

10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü Programina; Emirdag Kaymakami Osman Bilici, Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag Cumhuriyet Bassavcisi Süleyman Kaan Yilmaz, Emirdag Ilçe Jandarma Komutani Mehmet Teberci, Emirdag Ilçe Emniyet Müdürü Erdal Yanik, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi.

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °