Baskan Koyuncu Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank'i makaminda ziyaret etti.

Emirdag Organize Sanayi Bölgemize altyapi ve üstyapi çalismalarinda kullanilmak üzere ilave 50 Milyon TL tahsis etti. Sayin Bakanimiza sükranlarimi sunuyorum.

Dünya 10.11.2022 10:05:00 0
Baskan Koyuncu Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu bir dizi temaslarda bulunmak için gittigi Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank'i makaminda ziyaret etti.

Emirdag'a büyük emekleri olan ve geçtigimiz günlerde Emirdag Organize Sanayi Bölgesi'ne 97 Milyona ihale edilen Atiksu Aritma Tesisi için Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank'a tesekkür eden Baskan Koyuncu, hazirlanan projeleri kendilerine sunarak bu baglamda vermis olduklari desteklerden dolayi duydugu memnuniyeti ifade etti.

Baskan Koyuncu, sosyal medyada yaptigi açiklamada; "97 milyona ihale ettigimiz Atiksu Aritma Tesisi için tesekkür ziyaretine gittigimiz, Sanayi ve Teknoloji Bakani Sayin Mustafa Varank Beyefendi, Emirdag Organize Sanayi Bölgemize altyapi ve üstyapi çalismalarinda kullanilmak üzere ilave 50 Milyon TL tahsis etti. Sayin Bakanimiza sükranlarimi sunuyorum.

Emirdag'imiza hayirli olsun. Büyümeye, gelismeye ve genislemeye devam..." ifadelerini kullandi.


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °