Millet Vekili Ali Özkaya, 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle mesaj yayinladi.

Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde, ülkemiz her anlamda ihya daha ileriye tasinmaktadir.

Gündem 9.11.2022 17:18:13 0
Millet  Vekili Ali Özkaya, 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle  mesaj yayinladi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.Gazi Mustafa Kemal’in 57 yillik yasaminin büyük bölümünün mücadele içerisinde geçtigini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve ecdadimiz bizlere bu cennet vatani emanet ederek, yarinlara en iyi sekilde tasima ödevi vermistir. Tarihin gördügü mühim liderlerin arasinda yer alan Gazi Mustafa Kemal, üstlenmis oldugu önemli rol neticesinde Istiklal Harbi basariya ulasmis, düsman büyük bir yenilgiye ugratilmistir.

  Bugün her bir vatandasimiza düsen en büyük görev, bizlere emanet olan bu vatani, en iyi sekilde ihya ederek, yarinlara tasimak, muasir medeniyetler seviyesine erismek gayesi ile çalismaktir.

Türkiye Cumhuriyeti 100. Yilina emin adimlarla büyük basarimlar elde ederek, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde, ülkemiz her anlamda ihya daha ileriye tasinmaktadir.

Gazi Mustafa Mustafa Kemal’in isaret ettigi, bagimsiz, kendi kendine yetebilen bir Türkiye’yi hep birlikte insa etmekteyiz” dedi.

Ebediyete Irtihalinin 84. Yilinda Gazi Mustafa Kemal ve aziz sehitleri saygiyla andigini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Bayragimiz, vatanimiz, ezan ve dinimiz ugruna canlarini feda eden aziz sehitlerimizi, ebedi âleme göçen kahraman gazilerimizi ve sanli ecdadimizi rahmetle aniyor, saygi ile yâd ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Salı 25.2 ° / 10.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °