Milletvekili Köksal: Atatürk’ün ilkeleri, yolumuzu aydinlatiyor

Atatürk, Türkiye için önerdigi tüm fikirlerinde hakli çikti. Zor zamanlarin lideridir

Gündem 9.11.2022 16:38:02 0
Milletvekili Köksal: Atatürk’ün ilkeleri, yolumuzu aydinlatiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Mustafa Kemal Atatürk'ün, yasadigi devrin çok ötesinde bir kisi oldugunu söyleyerek, “Atatürk’ün ilkeleri, yolumuzu aydinlatiyor.

Büyük Atatürk'ü sevgi, saygi, rahmet ve sükranla aniyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yildönümü dolayisiyla mesaj yayinladi.

ATATÜRK, TÜRKIYE IÇIN ÖNERDIGI TÜM FIKIRLERINDE HAKLI ÇIKTI

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milleti'nin en buhranli zamanlarinda 'Ben varim' diyerek büyük bir sorumluluk alarak, halkimiza önder oldugunu kaydeden Milletvekili Köksal, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Partimizin ilk Genel Baskani Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü vefat yildönümündeyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün dehasi, düsmanlarinin bile takdirini kazanmis, dünya milletleri Atatürk'ün önünde saygiyla egilmistir. Atatürk, yasadigi devrin çok ötesinde bir kisiydi.

Atatürk, Türkiye için önerdigi tüm fikirlerinde hakli çikti. Zor zamanlarin lideridir

Atatürk. Milletin en umutsuz zamaninda istiklâl yolunda mücadele etmis, dava arkadaslarini da bu konuda yüreklendirmistir.

Atatürk'ün kurdugu Cumhuriyet'in ve CHP'nin neferleri olarak Atatürk'ün ilkelerinden vazgeçmeyerek ülkemize sahip çikacagiz

. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafindan kurulan Cumhuriyetimize sahip çikiyoruz. Atatürk ilkeleri, yolumuzu aydinlatiyor.

Biz Atatürkçüyüz, Atatürkçülük'ten taviz vermeyecegiz. Mustafa Kemal Atatürk, özgürlük ve bagimsizligi ilke edinmis, büyük bir siyaset adamidir, büyük bir komutandir, Milli Mücadele'nin lideridir. Atatürk'ün söyledigi gibi muhtaç oldugumuz

kudretin damarlarimizdaki asil kanda oldugunu unutmayacagiz. Bu inançla, Büyük Atatürk'ü saygiyla selamliyor,

O'nun sahsinda dava ve silah arkadaslarini, Kurtulus Savasi'nin tüm kahramanlarini bir kez daha sevgi, saygi, rahmet ve sükranla aniyorum." seklinde konustu.

Afyon HABERI


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °