Ülkemizi Daha Güçlü, Daha Aydinlik Yarinlara tasiyacagiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimize sahip çikacagiz.

Gündem 9.11.2022 12:42:00 0
Ülkemizi Daha Güçlü, Daha Aydinlik Yarinlara tasiyacagiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramizdan ayrilisinin 84’üncü yil dönümünde, bir kez daha saygiyla, minnetle ve rahmetle aniyorum.
Hiç süphesiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin umut isigidir, bagimsizlik mesalesidir, zafer tacidir.
O, tarihimizden aldigi ilham ve sorumluluk bilinciyle vatani ugruna ömrünü heba etmekten çekinmemistir.
Sanli tarihimizi, destansi kahramanliklarla ve modern inkilaplarla parlatan ileri görüslü mümtaz bir sahsiyettir
10 Kasim; “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktir.
Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini ve eserlerini anlama, yasatma ve anlatma günüdür.
Hepimiz biliyoruz ve inaniyoruz ki O’nun önderliginde kahraman milletimizin mücadelesinin eseri olan Cumhuriyetimize sahip çikmak her birimizin asli vazifesidir. Bugüne kadar bir ve beraber olarak; Cumhuriyetimize, milli irademize, hürriyetimize kasteden düsmanlara karsi, bizi tarihten silmek isteyenlere, terör saldirilarina, ekonomik sinamalara, darbelere, isgal girisimlerine karsi koydugumuz gibi bundan sonra da kiyamete kadar ayni inanç ve kararlilikla mücadele etmeye devam edecegiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimize sahip çikacagiz.
 Ülkemizi daha güçlü, daha aydinlik yarinlara tasiyacagiz.

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °