Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatinin yil dönümünde rahmetle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehitlerimizi ve Rahmet-i Rahman'a kavusan gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum."dedi.

Gündem 9.11.2022 12:39:45 0
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatinin 84.yil dönümü münasebetiyle yapmis oldugu basin açiklamasidir.

 "Her taraftan haince kusatilan vatan topragina bagliligi çaresiz birakilmak istenmis Türk Milletine olan inanciyla Milli Mücadele'yi baslatan ve vatan topragi tamamiyla temizlenene kadar bu essiz mücadelenin öncülügünü yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatinin yil dönümünde rahmetle yad ediyorum.         

Cumhuriyetimizin 100.yilina Türkiye Yüzyili'na emin adimlarla ilerlerken milli mücadele ruhundan aldigimiz ilhamla ülkemizi çok daha ileri götürme yarisimizi sürdürüyor, ecdadimizin, Milli Mücadele'nin ve tarih boyunca vatan ugruna can vermis kahramanlarimizin yegane emeli olan ulusumuzun tam bagimsizligi  var gücümüzle çalisiyoruz.

 Bu duygu ve düsüncelerle daha güçlü ve daha büyük Türkiye'ye istikrarli ve saglam adimlarla yürümeye devam ederken istiklal ve istikbalimizi herseyin üzerinde tutarak sahip çikan basta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehitlerimizi ve Rahmet-i Rahman'a kavusan gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum."dedi.

 

Afyon HABERI


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °