IYI PARTI IL BASKANI MUHAMMET MISIRLIOGLU’NUN 1O KASIM MESAJI

Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasir medeniyetler seviyesine çikarmakti.

Gündem 9.11.2022 12:34:00 0
IYI PARTI IL BASKANI MUHAMMET MISIRLIOGLU’NUN 1O KASIM MESAJI

IYI PARTI IL BASKANI MUHAMMET MISIRLIOGLU’NUN 1O KASIM MESAJI
10 Kasim 1938 günü ebedi âleme ugurladigimiz Cumhuriyetimizin kurucusu,  bagimsizligimizin mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 84. ölüm yildönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve sükranla anmaktayiz.
 Demokratik, laik ve çagdas degerlerle olusturulmus en büyük eser olan Cumhuriyet basta olmak üzere elde ettigi basarilarin tamamini Aziz Türk Milleti'ne mal eden Atatürk, mücadeleci kisiligi, düsünceleri ve ardinda biraktigi yikilmaz eserleriyle düsmanlarinin bile takdir ve saygisini kazanmis, Milletimizin refahi için ömrünün son demlerine kadar durmaksizin çalismis ve bu ugurda hiçbir fedakârliktan kaçinmamistir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasir medeniyetler seviyesine çikarmakti.
Bugün, bizler de aziz Atatürk'ün gösterdigi istikâmet dogrultusunda

Cumhuriyetimizin kurulus ilkelerine, fikir ve ideallerine simsiki bagli kalarak, Cumhuriyetimizin temel degerlerini koruyarak, kazanimlarini arttirarak, ülkemizi hak ettigi çagdas seviyelere çikarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlilikla devam ediyoruz.
Bu vesileyle Istiklal Savasi’mizin Baskumandani ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarini, aziz sehit ve gazilerimizi  rahmetle minnetle aniyor ve saygilarimi sunuyorum.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °