Dr. Ersan Özgür, Madeni Sanatkârlar Odasi'ni ziyaret etti

ESNAFIMIZIN EMEGININ ALIN TERININ HAKKI ÖDENEMEZ

Gündem 9.11.2022 12:11:33 0
Dr. Ersan Özgür, Madeni Sanatkârlar Odasi

Dr. Ersan Özgür, Madeni Sanatkârlar Odasi'ni ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiligi Uzmani Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasi Baskani Mustafa Yilmazaslan ve sanayi esnafi ile bir araya geldi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiligi Uzmani Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasi Baskani Mustafa Yilmazaslan ve sanayi esnafini ziyaret etti.

BIZ BÜYÜK BIR AILEYIZ

Kamu Denetçiligi Uzmani Dr. Ersan Özgür'ün ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasi Baskani Mustafa Yilmazaslan oda çalismalari hakkinda bilgiler vererek,

"Ahi Evran Kültürü çerçevesinde, üyelerimizle omuz omuza, kamu kurum ve kuruluslari ile diyalog içinde, Sivil Toplum Kuruluslari ile dirsek temasinda çalismalarimiza devam ediyoruz. Seçim sürecinde de söyledigimiz üzere bizim en büyük hedefimiz Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasina kurumsal kimlik kazandirmak. Üyelerimizin egitimi ve teknolojiyi yakindan takip edebilmeleri için gerekli çalismalari yapiyoruz. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.

ESNAFIMIZIN EMEGININ ALIN TERININ HAKKI ÖDENEMEZ

TBMM Kamu Denetçiligi Uzmani Dr. Ersan Özgür ise, Oda Baskani Mustafa Yilmazaslan'a çalismalarinda basarilar dileyerek,  "Baskanimizin çalismalarini yakindan takip ediyorum. Kendisi ve ekibi halkin, esnafin içinden geliyorlar. Esnafimizin el emegi ve alin terinin hakki ödenemez. Esnafimizin sorunlariyla ilgilenmek ve çözüm yollari olusturmak bizler için görevdir. Bizler esnafimizla birlikte daha güçlü yarinlar için bir araya gelmeyi sürdürecegiz. Esnafimizin sorunlari için de gerekli adimlari atmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °