Muhtarlar Dernegi Baskani Uygur’dan Milletvekili Taytak’a ziyaret

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur’un ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti dile Getirdi

Siyaset 9.11.2022 12:08:04 0
Muhtarlar Dernegi Baskani Uygur’dan Milletvekili Taytak’a ziyaret

Muhtarlar Dernegi Baskani Uygur’dan Milletvekili Taytak’a ziyaret

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’i mecliste ziyaret etti. Baskan Uygur, Milletvekili Taytak’in muhtarlarin her zaman yaninda oldugunu ifade etti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur’u TBMM’de misafir etti. Muhtarlarin istek ve taleplerine vermis oldugu desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Baskan Uygur, “Sayin vekilimiz sagolsunlar bizleri her zaman arar ve sorar. Bizler de ne zaman kendisini ararsak mutlaka cevap verir. Simdiye kadar vekilimizden hangi talep ve istegimiz olduysa gerçeklesmesi için elinden gelen destegi vermistir, vermektedir.

Bunun en son örnegini ise, Harbis bölgesi muhtarlarimizin anaokulu ve lise talepleri olmustur. Sagolsun 2023 yili içinde okullarimizin yapimi baslanacaktir. Bizlere vermis oldugu desteklerden dolayi kendisine tekrar tesekkür ediyorum” diye konustu.

“Muhtarlarimizin her zaman yanindayiz”

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur’un ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Taytak, Muhtarlarimizin her zaman yaninda olduklarini ifade etti. Milletvekili Taytak, “Muhtarlik demokrasinin ilk esigidir. Devlet ile milletin arasindaki köprüdür.

Muhtarlarimiz kendi mahallesinde bulunan vatandaslarimizin sesidir. Benim babamda muhtardi.

Milletvekili olarak göreve basladigim günden itibaren muhtarlarimizdan gelen her talebi elimden geldigi kadar yerine getirmeye gayret sarfediyorum. Muhtarlarimizin her zaman yanindayiz

. Harbis bölgesine yapilacak olan anaokulu ve lisenin 2023 yili yatirim programina alindigini da belirtmek istiyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °