Tarih: 09.11.2022 09:57

Bakanimiz Sayin Mahmut Özer’e sükranlarimi Sunuyorum

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü görevine baslayan Miraç Sünnetci

Sünnetci mesajinda,  “9 Kasim 2022 tarihi ile Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü olarak göreve baslamis bulunmaktayim.

Afyonkarahisar egitimine, gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazirlamak adina bizleri bu göreve layik gören Bakanimiz Sayin Mahmut Özer’e sükranlarimi arz ediyorum. 

Zaferin kazanildigi topraklarda hizmet etme onuruna erismenin vermis oldugu yükümlülükle bizlerden önce bu sehre ve bu sehrin aziz insanlarina, gelecegimizin teminati sevgili çocuklarimiza ve gençlerimize hizmet eden basta Metin Yalçin olmak üzere kiymetli yönetici ve egitim çalisanlarina tesekkür ediyorum.

  Tarihimizden aldigimiz güç ve sorumluluk duygusu içerisinde sehrimizin egitimin niteligini arttirma amaciyla bugüne kadar yapilmis olan güzel ve kalici çalismalari daha da gelistirerek yenilerini ekleyecegiz

. Bu süreçte beraber yürüyecegimiz idarecilerimiz, ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve velilerimizle birlikte hem akademik basari çitamizi yükseltmek hem de sosyal ve kültürel degerlerimizi yüceltmek için çaba gösterecegiz.

Bu duygu ve düsüncelerle tüm paydaslarimizla birlikte ekip ruhu içinde dogru, verimli isler yapacagimiza olan inancimi bir kez daha vurguluyor; görevimin hayirlara vesile olmasini temenni ederek sizleri sevgi ve saygiyla selamliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Afyon HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —