Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin’in Gümüshane Il Milli Egitim Müdürlügü’ne Atandi.

Il Milli Egitim Müdürlügü görevinde bulunan Miraç Sünnetçi’nin Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü’ne tayinini onayladi.

Egitim 8.11.2022 12:28:12 0
Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin’in Gümüshane Il Milli Egitim Müdürlügü’ne Atandi.

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin’in Gümüshane Il Milli Egitim Müdürlügü’ne tayin oldugu ögrenildi.

Bugün Afyonkarahisar kamuoyu gündeminin en önemli gelismesi olarak kayitlara geçen Milli Egitim Müdürlügü’ndeki görev degisikliklerinin ayrintilari ortaya çikmaya basladi.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü ile ilgili basta basin-yayin organlari olmak üzere kamuoyunda artan sikayet ve sorunlar üzerine geçtigimiz hafta Milli Egitim Bakanligi nezdinde bir dizi görüsme yapildi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’nin konu hakkinda görüslerine basvuran Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Metin Yalçin’in görev yerinin degistirilmesine karar verdi.

Milletvekilleri ve Vali’nin de bu karara onay vermesinin ardindan görev degisikligi yapilabilecek isimler üzerinde çalisildi

. Milli Egtiim Bakani Mahmut Özer, Gümüshane Il Milli Egitim Müdürlügü görevinde bulunan Miraç Sünnetçi’nin Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügü’ne tayinini onayladi.

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin’in ise Sünnetçi’nin yerine Gümüshane’ye atanmasi kararlastirildi.

Metin Yalçin’in Gümüshane Il Milli Egitim Müdürü olarak geçici görevlendirme ile ilgili yazisi Milli Egitim Bakanligi yetkilileri tarafindan imzalanarak onaylandi.

Afyonkarahisar ile Gümüshane arasindaki Milli Egitim Müdürlügü görev degisimlerinin bu hafta içerisinde tamamlanmasi planlaniyor.

Afyon HABERI


Salı 24.8 ° / 9.4 °
Çarşamba 24 ° / 11.5 °
Perşembe 22.7 ° / 9.5 °