Adim Adim 2023, Köyüm Benim’ Toplantilari Devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, 6 oktan bir tanesi milletçilik olan siyasi parti bugün yanlis ellerde ve Kemal Kiliçdaroglu Atatürk’e ihanet etmektedir.

Dünya 7.11.2022 15:54:00 0
Adim Adim 2023, Köyüm Benim’ Toplantilari Devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafindan düzenlenen ‘Adim Adim 2023, Köyüm Benim’ sohbet toplantilari Merkeze bagli Belkaracaören, Karaaslan ve Kizildag köylerini ziyaret ederek devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli tarafindan baslatilan ‘Adim Adim 2023,Köyüm Benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan, Il Baskani Mehmet Kocacan ve Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Baskanlari, Il Genel Meclis Üyeleri, Merkeze bagli Belkaracaören, Karaaslan ve Kizildag köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldiler.

 

Taytak, “6’li masaya sandikta gereken cevabi verecegiz”

6’li masanin ve CHP’nin gerçek yüzünü vatandaslara anlatan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Adim adim 2023, köyüm benim sohbet toplantilari ile haftasonu boyunca yapmis oldugumuz ziyaretlerde vatandaslarimizin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur Ittifakina destek vermeleri ve partimize yogun ilgi göstermeleri memnuniyet verici olmustur.

6’li masanin ve CHP’nin gerçek yüzünü anlatmak için çiktigimiz bu yolda Atatürk’ün kurmus oldugu Cumhuriyet Halk Partisi, 6 oktan bir tanesi milletçilik olan siyasi parti bugün yanlis ellerde ve Kemal Kiliçdaroglu Atatürk’e ihanet etmektedir. Türkiye’yi kuran liderin partisini Amerika’ya sikayet etmektedir. Geçenlerde de Amerika’ya gittiler. 8 saat nerede oldugu belli degil, hamburger yedik dediler. Türk milletinin feraseti var, bunlari görmez mi? Görür. Bunlara günü geldiginde hesabini görmez mi? Görür. Sizlerin vatan dediginizi, millet dediginizi ve bayrak dediginizi biliyoruz. Selahattin Demirtas’a özgürlük isteyen bir Saadet Partisi Genel Baskani var. IYI Parti Genel Baskani var. CHP’li Genel Baskani var. HDP zaten istiyor. Bu 6’li masa üyeleri Selahattin Demirtas hapisten çiksin diyorlar, Osman Kavala çiksin diyorlar. Buna müsaade edecek miyiz? (Hayir).  Bunun yolu 2023 yilinda yapilacak olan seçimlerdir. Sandik önümüze geldiginde Cumhurbaskanligi Baskanlik Sistemi geregi, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Beyfendiye oyumuzu verecek miyiz? (Verecegiz).  Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyimize, Milliyetçi Hareket Partisi’ne milletvekilligi seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verecek miyiz? (Verecegiz). Destekleriniz için tesekkür ediyorum”

Kocacan, “Çalmadik kapi, girmedik gönül birakmayacagiz”

‘Adim adim 2023, köyüm benim’ sohbet toplantilarini ile vatandaslarla bulustuklarini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile ‘Adim adim 2023, köyüm benim’ sohbet toplantilarina Belkaracaören, Karaaslan ve Kizildag köylerini ziyaret ederek devam ettik. 

Türkiye genelinde adim adim 2023 programlari kapsaminda illerimizi, ilçelerimi ve köylerimizi ziyaret ederek vatandaslarimizla kucaklasmaya devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi il teskilati olarak çalmadik kapi, girmedik gönül birakmayacagiz

. Köy ziyaretlerimizde vatandaslarimizin dile getirmek istedigi konulari dinliyor

. Istek ve taleplerini hem not aliyoruz hemde Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve Il teskilatimiz vatandaslarimizin gözü önünde telefon ile gerekli mercileri arayarak Cumhur Ittifaki ruhu içerisinde çözüme kavusturmaya çalisiyoruz.

Ziyaretlerimizde 2023 yilinda yapilacak olan seçimlerin önemini ve 6’li masanin gerçek yüzünü anlatmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördükki Milliyetçi Hareket Partisi’ne yogun bir ilginin olmasi bizleri oldukça memnun etmistir”

MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan birer konusma yaparak ülke gündemini ve 2023 yili seçimlerinin önemine degindi.


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °