BELEDIYE BASKANI ZEYBEK KANLICA MAHALLESINDE INCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti yine her zamanki gibi halkin içinde olmaya devam ediyor

Gündem 7.11.2022 09:56:00 0
BELEDIYE BASKANI ZEYBEK KANLICA MAHALLESINDE INCELEMELERDE BULUNDU

ZEYBEK BASKAN KANLICA MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor.

Bu kez ki durak Kanlica Mahallesi oldu. Muhtar Serhat Tugan ve hemsehrileri tarafindan cosku ile karsilanan Baskanimiz vatandaslarla ve çocuklarla bulustu.

Zeybek Baskan’in Kanlica Mahallesi ziyaretine Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Baris Dal ve birim müdürleri eslik etti.

 Çocuklarin yogun ilgisi ile karsilanan Baskan onlara çesitli hediyeler verdi fotograf çekindi. Mahallede yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalar hakkinda istisarelerde bulunan Baskanimiz yerinde incelemeler yapti. Hemsehrileri ile yakindan ilgilenerek talep ve önerileri de dinledi.

Tek tek not alarak talimatlar veren Baskanimiz mahallenin ihtiyaçlarinin yerine getirilecegini belirtt

i. Vediha Ahmet Kizilkaya Anaokulunu da ziyaret eden Baskanimiz ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI

Mahalle ziyaretlerinde ikinci kez bir araya geldiklerini ifade eden Baskanimiz Mehmet Zeybek; “Mahallemizde eksiklikler var mi talepler nelerdir diye ziyarette bulunduk. Geçmis dönem Muhtarimiz vefat etti Serhat Bey muhtar oldu.

Kendisine de hayirli olsun ziyaretinde bulunmus olduk. Mahalle sakinlerimizin cami talebi var.

Yerinde inceleme yaparak, istekleri not aldik.

Kisa zamanda yerine getirerek hizmetlerimizi halkimiza sunacagiz.

Misafirperverliklerinden dolayi Muhtarimiza ve hemsehrilerime tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise; “Afyon’un en büyük mahallesinde Kanlica Mahallesindeyiz. Sehrimizin en güzel mahallelerinden bir tanesi. Muhtarimizin ve vatandaslarimizin mahalleye ilgisi alakasi güzel. Talepler istekler alindi.

Sayin Baskanimiz ihtiyaçlari giderecek. Baskanimiza ve hemsehrilerimize, muhtarimiza tesekkür ediyorum. AK Parti yine her zamanki gibi halkin içinde olmaya devam ediyor” diye konustu.

Mahalle Muhtari Serhat Tugan’da tesekkürde bulunarak memnuniyetini ifade etti. Tugan,“Baskanimiza, Baskan Yardimcilarimiza, müdürlerimize ve belediye personellerine tesekkür ediyoruz. Kanlica Mahallesi 101 sokaktan olusan büyük bir mahalle. Eksikliklerimiz giderildi. 1 yil içinde Baskanimiz bizi kirmadi kisa sürede iki cep park yapti. Baskanimiz sag olsun taleplerimizi not aldi, yerinde inceledi. Emeklerinize ayaklariniza saglik” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °