3. MARIFETLI HANIMLAR PAZARINAYOGUN ILGI

Zafer Meydani’nda 100’ü askin stant kuruldu.

Gündem 7.11.2022 09:38:00 0
3. MARIFETLI HANIMLAR PAZARINAYOGUN ILGI

3. MARIFETLI HANIMLAR PAZARI AÇILDI

 Belediyemizce desteklenen, sehrimizdeki kadinlarca üretilmis el isi ve gida ürünlerinin satisinin yapildigi "Marifetli Hanimlar Pazari" törenle açildi. Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in destekleri ile kadinlarin ev ekonomilerine katki saglamak için Zafer Meydani’nda 100’ü askin stant kuruldu.

Belediyemiz ve Kent Konseyi is birliginde Marifetli Hanimlar Pazari açilis töreni gerçeklestirildi. Üçüncüsü düzenlenen açilis programina; Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven, Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek, Rektör Yardimcilari, Belediye Baskan Yardimcilari, daire müdürleri ve çok sayida vatandas katildi

.Törende konusan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek hanimlari tebrik ederek, onlara destek çikmaya devam edeceklerini belirtti. Zeybek Baskan; “ Hemsehrilerimiz, hanim kardeslerimiz el emegi ürünlerini pazarlayabilecekleri bir yer mi var mi diye sorduklarinda meydanin emirlerinde oldugunu, istedikleri zaman onlara verebilecegimizi ifade etmistik.

Gayemiz unutulmaya yüz tutmus el emegi göz nuru eserlerin gün yüzüne çikartilip, satisinin yapilmasi ile ev ekonomilerine katki sunmak. Hanim kardeslerimiz el emeklerini burada sergiliyorlar.

Açilisimizin hayirli olmasini temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven ise açiklamasinda; “3.’sünü gerçeklestirdigimiz Marifetli Hanimlar Pazarinin hayirlara vesile olmasini diliyorum.

Güzel bir organizasyon. Bu etkinligin meydanda yapilmasi da önemli.

Burasi Afyonkarahisar’in merkezi. Girisimci hanim kardeslerimize de hayirli pazarlar olsun diyorum.

Hükümet olarak girisimci hanimlari gönülden destekliyoruz. Pazara katilan herkese bereketli kazançlar diliyor

, Belediye Baskanimiz ve emegi geçen personellere de tesekkür ediyorum” diye konustu. 

PAZAR 3 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

 Protokol konusmalarinin ardindan kurdele kesilerek Marifetli Hanimlar Pazari'nin açilisi yapildi. Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek ile protokol üyeleri stant kuran kadinlarin tezgâhlarini tek tek ziyaret ederek hayirli isler diledi.

Baskan Mehmet Zeybek ve esi Sevim Zeybek sergilenen ürünlerden satin alarak hanimlara destek oldu. Marifetli Hanimlar Pazari üç gün boyunca ziyarete açik kalacak.

 

Afyon HABERI


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °