Taytak, “Vatandaslarimizin MHP’ye ve Cumhur ittifakina olan desteklerini yerinde gördük

‘Adim adim 2023, köyüm benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerine ziyaret

Dünya 6.11.2022 14:15:21 0
Taytak, “Vatandaslarimizin MHP’ye ve Cumhur ittifakina olan desteklerini yerinde gördük

Milliyetçi Hareket Partisi tarafindan düzenlenen ‘Adim Adim 2023, Köyüm Benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde merkeze bagli Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerini ziyaret eden MHP heyeti vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin MHP’ye ve Cumhur ittifakina olan desteklerini yerinde gördüklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyon’da milletvekili sayisini arttiracagini ifade etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli tarafindan baslatilan ‘Adim Adim 2023,Köyüm Benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan, Il Baskani Mehmet Kocacan ve Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Baskanlari, Il Genel Meclis Üyeleri, Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldiler.

 

Taytak, “Vatandaslarimizin MHP’ye ve Cumhur ittifakina olan desteklerini yerinde gördük”

Merkeze bagli Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldiklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhurbaskanligi hükümet sisteminin önemine degindi. Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile ‘Adim adim 2023, köyüm benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerimizi ziyaret ederek vatandaslarimiz ile bir araya geldik.

Vatandaslarimizin MHP’ye ve Cumhur ittifakina olan desteklerini yerinde gördük.

Bize demokrasi,  insan haklari diye kurdugumuz cumhuriyete parlamenter sistem diye bir sisteme dayamislar ve o parlamenter sistem sonucunda sadece vatandasimiza seçim döneminde vaat edilen, iktidara geleninde kendine oy verenleri ödüllendirdigi bir dönem olmus. Sizlerin destegi ile parlamenter sistemden vazgeçtik. Bu ülkede 3 aylik hükümetler oldu, 6 aylik hükümetler oldu, 3 ortak anlasamadilar, 2 ortak anlasamadilar. Böyle olunca da devlet yapmasi gerekenin disinda pek çok yapi ile ugrasmak zorunda kaldi. Bunlarla ugrasilan bir parlamenter sistemden bu ülkeye bir sey gelmeyecegini bilen Milliyetçi Hareket Partisi Rahmetli Basbugumuz döneminden itibaren baskanlik sisteminin gelmesi gerektigi üzerinde düsüncelerini ifade etile. Sayin Genel Baskanimiz da bunu Türk tipi baskanlik sistemi olarak degerlendirdi ve nihayetinde yapilan referandum sayesinde yeni dönemde cumhurbaskanligi baskanlik sistemi ile devam ediyoruz. Yeni dönem baskanlik sistemine baktigimizda tek kisilik degil, bir tek baslilik var. Bu sebepten dolayi bütün bakanliklar beraber ve birler. Hangi bir mesele varsa onu gidip çok rahatça görüsebiliyoruz, dertlerimizi anlatabiliyoruz ve sorunlarimizin birçogunu çözüme kavusturuyoruz. Özellikle Afyonkarahisar, bakanliklardan yatirim konusunda nasibini alan bir il olmustur. Son dönemde AK Parti vekillerimizle beraber Milliyetçi Hareket Partisi vekil olarak bende elimden gelen her seyi yaparak hizmet etmeye çalisiyoruz. Insallah önümüzdeki seçimlerden sonra daha güçlü bir Cumhur Ittifaki ile daha fazla milletvekili ile mecliste sizlerin sesi solugu olacagiz”

 

Taytak, “MHP, Afyon’da milletvekili sayisini arttiracak”

2023 yilinda yapilacak olan seçimlerle ilgili vatandaslardan destek isteyen Milletvekili Taytak, “Yeni dönemde 2023 yilinda cumhurbaskanligi seçimi ve milletvekili seçimi yapilacak.

Cumhurbaskanligi seçiminde Sayin Recep Tayyip Erdogan Beyefendiye oy verecek misiniz? Tesekkür ediyorum

. Diger sorum ise, Milliyet Hareket Partisi 48 milletvekili ile mecliste, 48 kardesim ile Türkiye'yi adim adim dolasiyoruz. Vatandaslarimizin derdine çare olmaya çalisiyoruz.

Cumhur Ittifakinin sayesinde Afyonkarahisar'a çok ciddi hizmetlerimiz oldu. Milliyet Hareket Partisi’nin milletvekili Afyonkarahisar'da bir tane, bu milletvekili sayisini arttirmak için de milletvekilligi seçimlerinde oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi'ne verecek misiniz? Desteklerinizden dolayi çok tesekkür ediyorum” 

 

Taytak, 2023 seçimlerinin önemine degindi

6’li masanin gerçek yüzünü de anlatan Milletvekili Taytak, “2023 sadece seçim degil, Milliyet Hareket Partisi’nin ve AK Parti'nin çok sayida milletvekili ile mecliste olmasi anlamina gelmiyor arkadaslar. 2023 emin olun bir seferberliktir. Cumhur Ittifakina karsi olan bu yapi memleket için millet için vatan için ülke için ne yapiliyorsa karsi durmakla meshurlar. Geçen 6 ay öncesinde içerisinde Suriye ve Irak ilgili tezkere görüsülmüstü eger AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oylari yetmemis olsaydi o gece saat 12.00'de Suriye'deki ve Irak'taki askerlerimiz Türkiye'ye geri dönmesi gerekecekti. Böyle bir durumla karsi karsiyayiz zaten HDP her seyimize hayir veriyor IYI Parti’de zaman zaman Azerbaycan'da gibi yerlerde 5-6 milletvekili ile destek veriyor onun ötesinde HDP ile CHP ortak hareket ediyorlar. Köprü yapiliyor begenilmiyor,  yol yapiliyor begenilmiyor, dogalgaz bulunuyor begenilmiyor, Kibris'ta kapali Maras açiliyor begenmiyorlar, Ayasofya'yi açiyorsun begenmiyorlar, Libya'da varsin begenmiyorlar, Suriye'de varsin begenmiyorlar. Varsin begenmesinler. Biz yolumuza devam edecegiz. Simdi deniyor ki ekonomik sikinti var. Elbette sikinti olabilir. Fakat eger ülke bizim degilse, beka sikintimiz var ise aç kalsak ne yazar, tok kalsak ne yazar. Bu millet öncelikle vatanina, bayragina, milletine sahip çikacaktir kaçta kalsa, tok da kalsa.  Onun için bu ülkenin insanlari bu ruh içerisinde yürürler. Iki tane aslan yürek var Ankara'da arkadaslar. Biri Cumhurbaskanimiz biri Devlet Beyimiz. Devlet Beyimiz Cumhurbaskanimizin arkasinda kaya gibi duruyor, dag gibi duruyor arkasinda, durmaya da devam edecek. Bizler de bugün Genel Baskanimizin talimatiyla çalisacagiz”

 

Dudu, “Cumhur Ittifaki, Türk milletinin uhdesinde muhtesem bir kenetlenmeye imza atti”

Cumhur Ittifakinin öneminden bahseden MYK Üyesi Volkan Dudu ise, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 99. yilini kutladigimiz su günlerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atildigi Afyonkarahisar’da bulunmak, bizler için ayrica bahtiyarlik vesilesi. Bu topraklarda verilen mücadeleyi iliklerimize kadar hissediyor, istiklâlimiz ugruna can veren aziz sehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Ve elbette bu kutlu mücadelenin yolbasçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygiyla egiliyorum. Dün Basbugumuz Alparslan Türkes’in, bugün liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdigi istikamette yani Atatürk’ün izinde yürümeye devam ettigimizi bir kez daha beyan etmekten gurur duyuyorum. 15 Temmuz hain darbe girisimi ile Türkiye’de taslar yerinden oynamis, herkes etegindeki tasi dökmüstür. Siyaset de bu gelismeler neticesinde sekillenmis ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülügünde Cumhur Ittifaki kurulmustur. Türk milletinin uhdesinde muhtesem bir kenetlenmeye imza atan Cumhur Ittifaki, herkesin bitti dedigi yerde umutlari yeniden yesertmistir. Ittifakin üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi, üstüne düsen sorumlulugu layikiyla yerine getirmis ve getirmeye de devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “söz konusu vatansa gerisi teferruattir” düsüncesi bizlerin düsturu olmus; Liderimiz Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayisi ise yolumuzu aydinlatmistir. Önümüzdeki yil Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilini kutlayacagiz. 100. yil neden önemli? Devletlerin kurumlariyla birlikte köklesmesi ve sistemin tam anlamiyla oturmasi ortalama 100 yil sürer. Türkiye Cumhuriyeti de bu anlamda sürecini tamamlamak üzeredir. Insallah kararli ve etkin adimlarla bölgesinde daha güçlü bir Türkiye’yi görmek uzak degil”

 

Çipan, “Degerlerimizi ayaklar altina almaya kalkanlar, karsisinda MHP’yi bulacaktir”

‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ siari ile Cumhur Ittifaki ruhu ile omuz omuza beka için mücadele verdiklerini söyleyen MYK Üyesi Güzide Çipan, “Afyonkarahisar’in bizler için partimiz için yeri farklidir. Afyonkarahisar, milli mücadele döneminde bayraklasan sehrimizdir. Kurtulus Savasi sadece cephede savasanlarla degil, onlara yürekten inanan, onlari yürekten destekleyen herkes tarafindan kazanilmis bir savastir. Iste atam Alparslan’dan, Fatih’ten, Atatürk’ten miras vatanimiz bu mücadelelerle kuruldu. Iste bugün ecdadin imza attigi senedin bir seref nisanesi olarak tasiyan bizler, bugün yine ayni hürriyet mesalesini ayakta tutabilmek, omuzlarda yükseltebilmek ve dedemizin attigi imzayi namusumuzun bir parçasi olarak yasatabilmek için, 3 Hilal’in altinda mücadeleye devam ediyoruz. Sayin Genel Baskanimizin ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ siari ile Cumhur Ittifaki olarak omuz omuza bekamiz için mücadele veriyoruz. Teskerelere hayir diyenler, teröristler ile kahvalti hayalleri kuranlar, Cumhur Ittifaki’na karsi olanlar, Libya’da ne isiniz var diyenler, Kibris’i yok sayanlar, Türkmen kardeslerimizi görmezden gelenler, sehit ailelerimize hakaret edenler bilsinler ki bayragimiz vardir, ezanimiz vardir, sehitlerimiz namusumuzdur, onurumuzdur. Her kim ki degerlerimizi ayaklar altina almaya kalkarlarsa, karsisinda Milliyetçi Hareket Partisi’ni bulacaklardir. Sayin Genel Baskanimizin bu konudaki tavri açik ve nettir.

 Biz oguzun erleriyiz.

Biliniz ki bugün burada yalniz degiliz, bu topraklari bize vatan yapan kutlu ecdadimizin ve ugurunda topraga düsen aziz sehitlerimizin ruhlari ve anilari bizimledir. Basbugumuz Alparslan Türkes Bey'in, hakka yürüyen dava ve ülkü sehitlerimizin hatirasi ve emanetleri bugün aramizdadir. Hepsini rahmet, hürmet ve minnetle aniyorum"

 

 “2023 yilinda yapilacak olan seçimlerin önemini atlattik”

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan ve Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile il il baslatilan daha sonra ilçe ilçe devam ettigimiz programlarimiza ‘Adim adim 2023, köyüm benim’ sohbet toplantilari ile devam etmekteyiz

. Bu çerçeve de Merkeze bagli Kozluca, Saraydüzü ve Anitkaya köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaslarimiz ile kucaklastik. Sohbet ettik. Talep ve isteklerini dinleyerek bazilarini yerinde çözmeye çalistik. 2023 yilinda yapilacak olan seçimlerin önemini atlattik, anlatmaya da devam edecegiz”

 


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °