DEVA PARTISI IL BASKANI DAYLIK ISTANBUL’DA

Afyonkarahisar Eski Baro Baskani Sayin Celal Mümtaz Akinci bilindigi üzere DEVA Partisine katildi.

Dünya 6.11.2022 13:54:54 0
DEVA PARTISI IL BASKANI DAYLIK ISTANBUL’DA

81 il baskaninin katildigi il baskanlari toplantisi ilk kez Ankara’nin disinda Osmanliya yillarca baskentlik yapmis farkli kültürlere, farkli inanislara ev sahipligi yapmis dünyanin en güzel kenti Istanbul’da yapildi. Istanbul da kendimizi salonlara kilitlemedik.

Toplantilarin sadece kapali odalardan ibaret olmadigini gösterdik.

CADDE CADDE, SOKAK SOKAK DOLASARAK ISTANBUL DA YASAYAN AFYONLULARIN SESI OLDUK

DEVA Partisi Il Baskani Kadir Daylik yaptigi açiklamada “ Istanbul da il baskanlari toplantisini düzenleyerek, 81 il baskani arkadasimiz ile birlikte omuz omuza, kol kola vererek ilçe ilçe, mahalle mahalle dolasarak Istanbul’da yasayan hemserilerimiz ile kucaklastik, hasret giderdik onlarin dualarini aldik ve DEVA Partisi damlalarini  aziz Istanbul’un tüm sokaklarina ulastirdik.

Program boyunca Istanbul da yasayan Afyonkarahisarli hemserilerimizin Istanbul’da sesi olduk.

ISTANBUL DEMEK 81 ILDEN VATANDASIMIZIN EVI DEMEK

Istanbul demek 81 ilden vatandasimizin evi demek. Bu bilinçle Istanbul’daki sivil toplum çalismalarimizda çok verimli sonuçlar aldik. Hemserilerimizin partimize olan teveccühlerine sahit olduk. Afyonkarahisarli hemserilerimizle kucaklastik özlem giderdik. Hemserilerimizle bulusmak, dernekleri, vakiflari ziyaret etmek iki gün boyunca en önemli faaliyet alanimiz oldu.

DIKKATIMIZI ÇEKEN DERNEK TABELALARI OLDU

Etkinligimiz boyunca en çok dikkatimizi çeken , bizleri düsündüren tabelalardaki isimlerin yanlarina gizlenmis kelimeler oldu.

Bütün dernek isimlerinde farkettik ki “kültür”, “dayanisma” , “yardimlasma”,”yasatma”,”kalkinma” gibi en güzel ifadelerin varligini hissettik. Bu ifadelerin bulundugu derneklerdeki hemserilerimizle ve vatandaslarimizla kucaklastik.

Bu sözcüklerin hiçbiri tabelalarda kalan sözcüklerden ibaret olmadigini her bir kelimenin her bir sözcügün bizi biz yapan degerlerden bir tanesi oldugunu gördük. Istanbul’da bu güzel niyetle hasret kokan ziyaretlerle faaliyetlerimizi tamamladik. DEVA Partisinin kucaklayici, bütünlestirici yanlarini hemserilerimize hissettirdik onlara yasattik.

Manevi degerlere ne kadar önem verdigimizi gösterdik.

Afyonkarahisarli hemserilerimiz ile birlikte özlem giderdik. Insallah seçimlerden sonra iktidara geldigimizde Türkiye’nin her bir cografyasinda varlik gösteren Afyonkarahisarli hemserilerimizin sesi olacagiz, kulagi olacagiz hiçbir vatandasimizi, hemserimizi unutmayacagiz.

Dernek tabelalarinda gördügümüz dayanisma, kardeslik, kültür gibi kavramlari hep birlikte yasatacagiz. Manevi degerlerimizden asla vazgeçmeyecegiz. Afyonkarahisarli hemserilerimizi hiçbir zaman unutmayacagiz.  

 

HEDEFIMIZ AFYONKARAHISAR DA ÜÇ VEKIL

Gönül ister ki Afyonkarahisar da alti vekilin altisini da alalim fakat seçimlerin artik Cumhurbaskanligi seçimleri ile birlikte olmasi ve Cumhurbaskanligi hükümet sistemimin diger partiler ile ortak mutabakat seçimlere girmenin zorunlu hale getirmesi tüm vekillerin bir partide toplanmasini imkansiz hale getiriyor.

Cumhurbaskanligi seçimlerinde de ilk turda Cumhurbaskanini belirleyecek oranin 50+1 kurali partilerinde milletvekili dagilimlarinda ve anket sirketlerinin yaptigi sonuçlarin aksine farkli sonuçlar getirecegine inaniyoruz.

Inaniyoruz ki inancimiz ve çalismalarimiz bu yönde DEVA Partisi önümüzdeki seçimlerde ülkemiz siyasetinin en önemli siyasi aktörü ve belirleyicisi olacaktir.

Tüm Türkiye de Genel Baskanimiz Ali Babacan a olan ilgi bunu açikça gösteriyor. Önümüzdeki süreçte partimize yeni katilimlarla partimiz çok daha güçlü hale gelecektir. Geçtigimiz günlerde partimize katilan bizimle birlikte olan Anayasa Mahkemesi üyeligi yapmis ve gerçekten adam gibi yapmis, Afyonkarahisar Eski Baro Baskani Sayin Celal Mümtaz Akinci bilindigi üzere DEVA Partisine katildi.

Partimize yeni katilimlar ile birlikte seçimlere kadar daha da güçlenerek saglam adimlarla, partimize katilan düzgün, isinde basarili vatansever arkadaslarimizin katilimlari ile çok daha güçlü bir DEVA Partisi olacagina inancimiz tamdir. 

 

EYLEM PLANLARIMIZLA EMIN ADIMLAR ILERLIYORUZ.

Genel Baskanimiz Sayin Ali Babacan’in ifade ettigi gibi sinifin en çaliskan ögrencileriyiz.  Aslanlar gibi tam 16 tane eylem plani hazirlamisiz. Artik tek elle bile tasinmasi bile zor. Bu eylem planlarimizi 22 ye çikardigimizda ancak iki elle tasiyacagiz çünkü biz çok çalisiyoruz. Sadece laf degil is üretiyoruz hükümete gelir gelmez ilk doksan dakikada neler yapacaklarimizi, ilk üç ayda neler yapacagimizi ,ilk alti ay içinde neleri hayata geçirecegimizi madde madde yazarak bir plan dahilinde ve bir bütçe dahilinde çalisarak ortaya koyuyoruz. Böylesi çalismalar yapan baska bir siyasi parti yok

. Biz sinifin en çaliskan ögrencisiyiz Sayin Genel Baskanimiz Ali Babacan’in ifade ettigi gibi birakin tembeller düsünsün.

 

TBMM SINDE GRUP KURABILIRDIK

Partimiz kurulusunda partimize katilacak birçok milletvekili olabilirdi fakat biz daha parti tüzügümüzü parti programimizi halkimiza anlatmadan mecliste bulunmayi dogru bulmadik. Çünkü meclis kürsüsünden baska konusma olsun, parti programimizda baska bir söylem olsun bunu dogru bulmadik. Suan için partimizi ve partimiz politikalarini anlatmak için ortak bir dile sahibiz. Böylece saglam ve dürüst kadrolara sahip bir partinin temellerini çok sükür atmis olduk.

Seçimleri kazanalim derken Türkiye yi kaybetmeyi hiç istemedik. Türkiye’nin yarinlari için çalisiyoruz ve çalismalarimiz bu yönde devam ediyor.

 

 

 

 

 

 


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °