IYI Parti Birlik Beraberlik Toplantisi Yapti

IYI Parti Afyonkarahisar Il ve ilçe teskilatlari, birlik beraberlik toplantisinda bir araya geldi.

Dünya 6.11.2022 13:37:29 0
IYI Parti Birlik Beraberlik Toplantisi Yapti

Yogun bir kongre süreci geçiren IYI Parti Afyonkarahisar Il ve ilçe teskilatlari, birlik beraberlik toplantisinda bir araya geldi.

Toplantida kürsüden partililere seslenen Merkez Ilçe Baskani Orhan Karagöz, baskanliga yeniden aday olmayacagini açikladi.

IYI Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskani Orhan Karagöz, baskanliga yeniden aday olmayacagini açiklayarak görev süresi boyunca kendisinden desteklerini esirgemeyen Il Baskani Muhammet Misirlioglu basta olmak üzere ilçe teskilatlarina ve meclis üyelerine tesekkürlerini iletti.

Karagöz, konuyla ilgili yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “IYI Parti’ye ve cesurlar hareketine mensup olmaktan her zaman gurur duydum. Dava arkadaslarimla ayni yolda yürümeye devam edecegim.

Ancak merkez ilçe baskanligina yeniden aday olmayacagimi açiklamak istiyorum. IYI Parti’de her gönüldasim bu göreve layiktir ve bu görevin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahiptir. Sayin Genel Baskanimiz Meral Aksener hanimefendinin takdiri ile göreve geldigim günden bu yana benden hiçbir zaman destegini esirgemeyen IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskanimiz Muhammet Misirlioglu’na, ilçe baskanlarimiza, meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kisacasi ayni yolda yürümekten gurur duydugum tüm dava arkadaslarima sonsuz sükranlarimi sunuyorum.

Inaniyorum ki IYI Parti’nin cesur neferleri, yüce Türk Milleti’nin degerlerine sonsuza kadar sahip çikacak ve omuzlarinda yükseltecektir

. Ben de görev sürem boyunca oldugu gibi bundan sonra da cesur arkadaslarimin yaninda ve arkasinda olmaya devam edecegim

. Partimiz Allah’in izni ve milletimizin teveccühü ile iktidar oldugunda bizler yine el ele omuz omuza verip ülkemiz için çalismaya devam edecegiz

. Sözlerimi sonlandirirken tüm dava arkadaslarima çalismalarinda basarilar diliyor, yolunuz açik olsun diyorum.”

IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu da birlik beraberlik toplantisinda partililere seslendi. IYI Parti’nin her geçen gün büyüdügünü söyleyen Misirlioglu, kurucu Il Baskani Merhum Erdal Gümüs’ü de anarak bir kez daha rahmet diledi.

Misirlioglu, iktidara yüklenerek söyle konustu: “karsimizda 21 yildir Türkiye’nin bütün imkanlarini kullanmis, kanun tanimayan, adalet tanimayan bir iktidarla karsi karsiyayiz. 2023 yilinda da seçimleri kazanmak için her yolu mübah sayan bir iktidarla karsi karsiyayiz.

Bunun da alternatifi IYI Parti’dir. Çünkü IYI Parti kuruldugundan itibaren bakarsaniz; bunlarin kaleleri gördügü büyüksehir belediyelerini Genel Baskanimizin pratik, kivrak zekasi neticesinde onlarin elinden söke söke aldik.  

Simdi sira Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetimini bunlarin elinden almaktir.

Baska sansimiz yok. 2023 yilinda IYI Parti kadrolari ya Türkiye’nin kaderini degistirecek ya da baska bir Türkiye elimizde kalmayacak. Bunu yapacak kadrolar Türkiye’de suanda IYI Parti kadrolaridir.

Biz her seyden önce kendi içimizde huzuru, barisi, birlikteligi saglayacagiz. Çünkü ‘ayrilikta azap, birlikte rahmet vardir’ diyen bir gelenekten geliyoruz.

Biz kazanmak zorundayiz çünkü biz kazanmazsak Türkiye Cumhuriyeti Devleti kaybeder.”

Misirlioglu, yaptigi konusmada tekrar aday olmayacagini açiklayan merkez ilçe baskani Orhan Karagöz’e tesekkür ederek “kendisi bu partiyi yangindan çekip çikarmistir” dedi. 20 Kasim’da yapilacak olan Merkez Ilçe Kongresi’ne isaret eden baskan Misirlioglu, söyle konustu: “Aday adayi olanlar, aday olmak isteyenler kendi kendilerine kulis olusturmalarina gerek yok.

Afyonkarahisar’in tamamina hitap edebilecek bir yönetim kurulu olusturalim. Merkez Ilçe ufak bir teskilat degil. Merkez Ilçe’de bu isi üstlenecek herkes tam mesaili çalisabilecegini düsünerek girsin. Yarim mesai ile burada is yapariz derseniz biz yarim kaliriz.”

Aralik ayinda yapilacak olan Il Baskanligi Kongresi’nde tekrar baskanliga aday olacagini söyleyen Misirlioglu, neden yeniden aday olmak istedigini ise söyle açikladi: “hedef koyduk geldik 27 ay önce. Bu koydugumuz hedeflerden birisi %50 oy dedik.

Birisi tek basina iktidar olmak dedik. Afyon’a en az 3 vekil dedik. Simdi de vekillerin tamamini istiyoruz.

Biz bir sistem kurduk, bu sistem dogrultusunda da her gün bir tik üste götürmek için gecemizi gündüzümüze katip çalisiyoruz. Allah sizi inandirsin, bir ibadet askiyla çalisiyorum.  Bizim gecemiz gündüzümüz partide geçiyor. Bundan da mutluyum çünkü ben bir sorumluluk almisim. Bana inanan güvenen teskilatlarim var benim. Ben onlari yalniz birakamam.”


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °