Millet velileri Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile Görüstüler

ncelikli projelerimiz arasinda olan AFSÜ içerisine yurt yapilmasi ve diger projelerimiz üzerine neler yapabilecegimizi konustuk.

Siyaset 3.11.2022 13:21:00 0
Millet velileri Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile  Görüstüler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ilimizin ve ilçelerimizin Gençlik ve Spor Bakanligi ile alakali taleplerini Bakan Kasapoglu ile görüstüler.

“Afyonkarahisar’i Gençlik ve Spor Sehri Yapiyoruz”

Görüsme ile alakali açiklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Sayin Bakanimiza öncelikle ilgi ve alakalari nedeniyle tesekkür ediyoruz.  Ilimiz genelinde özellikle belediyelerimiz tarafindan yürütülen gençlik ve spor ile alakali yatirimlari içeren dosyamizi Milletvekilimiz Ibrahim Bey ile birlikte bakanimiza sunduk. Sag olsunlar kendileri konulara yakin ilgi göstererek, taleplerimizin takipçisi ve destekçisi olacagini söyledi. Afyonkarahisar ve ilçelerimiz de devam eden projeler ile çok faydali bir görüsmeyi Bakanimiz ile gerçeklestirdik. Simdiden kiymetli Bakanimiza ilgisi nedeniyle tesekkür ediyorum. Sehrimizi Spor sehri yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, Insallah göstermeye de devam edecegiz. Sehrimiz son 20 yilda gençlik ve spor alaninda Cumhurbaskanimizin destekleriyle önemli yatirimlar aldi, almaya da devam ediyor. Il Baskanimiz, Belediye Baskanlarimiz, teskilatlarimiz ve milletvekillerimiz ile Afyonkarahisar için çalisiyoruz” dedi.

“Büyük Isler Basaracagiz”

Milletvekili Yurdunuseven ise ziyaret ile alakali su açiklamalarda bulundu; "Milletvekillerimiz, Il Baskanimiz ve teskilatimizin her kademesiyle Afyonkarahisar'imiz ve ilçelerimiz için yatirim çalismalarimizi ve dogabilecek ihtiyaçlari tespit ederek çözüm üretmeyi sürdürüyoruz.

Bu minvalde öncelikle teskilatimizin tüm kademelerine ve milletvekillerimize yapmis olduklari çalismalardan dolayi tesekkür ediyorum. Bizlerde milletvekillerimiz ile Afyonkarahisar'imizda yaptigimiz bu istisareler neticesinde bakanlarimizin ve bürokratlarimizin kapisini çaliyor neticesinde istediklerimizi aliyoruz.

Milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte ziyaret ettigimiz Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu ile  planladigimiz yatirimlari ve projeler üzerine verimli bir istisare toplantisi gerçeklestirdik.

Öncelikli projelerimiz arasinda olan AFSÜ içerisine yurt yapilmasi ve diger projelerimiz üzerine neler yapabilecegimizi konustuk.

Afyonkarahisar'imizda birçok anlamda büyük yol katettik. Devaminda da büyük isler basaracagiz

. Bütün bu çalismalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve tüm bakanlarimiz olmak üzere emegi geçenlere tesekkür ediyorum.”

 

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °