“Türkiye AK Parti ile Çag Atladi”

Türkiye’yi insa etti. AK Parti, yaptigi çalismalar ile dünyada adindan söz ettiren bir Türkiye’yi insa etti.

Siyaset 2.11.2022 14:50:11 0
“Türkiye AK Parti ile Çag Atladi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya 3 Kasim AK Parti’nin iktidara gelisinin yildönümü münasebetiyle bir açiklama yapti.

AK Parti’nin 2002’den bu yana Türkiye’de büyük bir degisimi gerçeklestirdigini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde AK Parti hükümetleri ülkemizde bir çok köklü sorunu tarihe karistirmayi basardi.

Cumhuriyet tarihimizin en uzun iktidari olan AK Parti iktidarlari, milletimizden aldiklari güç ile yine Milletimiz için önemli ve tarihi çalismalari gerçeklestirdi.

Ekonomiden, egitime, sagliktan savunmaya bir çok alanda devrim yapan AK Parti, yaptigi çalismalar ile dünyada adindan söz ettiren bir Türkiye’yi insa etti.

Bugün dis politika dünyanin takip ettigi, sözü dinlenen ve dünyadaki krizleri çözüme kavusturan Türkiye var. Türkiye AK Parti ile Çag atladi.” dedi. AK Parti iktidarlari boyunca aslan payinin da Afyonkarahisar’a geldigini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Yollar, barajlar, okullar, hastaneler ve bir çok yatirim Cumhurbaskanimizin liderliginde hükümetlerimiz tarafindan ilimize kazandirildi

. Bugün bir çok alanda sorunlarini çözmüs, ihracatta önemli bir yer edinen sehrimiz, yine AK Parti ile daha ileriye gidecek insallah” dedi.   Milletvekili Özkaya son olarak, AK Parti’nin milletin büyük destegi ile iktidara gelisinin yil dönümü kutlayarak, “Millete hizmet yolunda, durmak yok yola devam” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °