Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var

15 Temmuz hain darbe girisimiyle en alçak ve açik yüzlerini gördügümüz kalles sürüsünü bir daha açilmayacak olan darbeler defteriyle birlikte tarihe gömdük.

Dünya 2.11.2022 13:44:00 0
Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var

AK Parti'nin iktidara gelisinin yil dönümü olan 3 Kasim 2002 seçimlerinin yil dönümü dolayisiyla AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklar Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven, yazili bir mesaj yayimladi. Yurdunuseven mesajinda;

"Askla, vatan ve millet sevdasiyla yola çiktigimiz gün olan 3 Kasim 2002 tarihinden itibaren cumhuriyet tarihinde görülmemis hizmetlerle, reformlarla dolu 20 yili geride biraktik.

Millet iradesinin tam manasiyla tecelli ettigi bugünden itibaren bütün bu hizmetlerin yanisira millet iradesine her firsatta kast edenlerle olan mücadelemizi de araliksiz olarak sürdürdük.

15 Temmuz hain darbe girisimiyle en alçak ve açik yüzlerini gördügümüz kalles sürüsünü bir daha açilmayacak olan darbeler defteriyle birlikte tarihe gömdük.

Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var

        20 Yildir milletimizin basina bela olmus vesayetçi,darbeci ve içimizdeki tehlike olan Cehape zihniyetiyle mücadele ederken bir yandan durmak bilmeden yeni hizmet üretmeye devam ettik.

"Yerli ve Milli" sloganiyla  birçok alanda essiz isler basardik. Içerden ve disardan hainlerden beslenen terör örgütünü nefes alamaz hale getirdik. Tüm dünyada 4 adet bulunan 6.nesil gemisinden 2 adet kendi imkanlarimizla ürettik ve çalismaya basladilar

. Yine yerli ve milli uçak amfibi hücum gemimiz TCG Anadolu'yu kara sularimiz ile bulusturduk.

IHA ve SIHA'larimiz Karabag Savasi'nda ve Rusya-Ukrayna Savasi'nda savaslara yön veren güç haline geldi. Yerli ve Milli elektrikli aracimiz TOGG'un ilk üretimlerini banttan indirdik. Mart ayinda ülkemizin yollarinda görmeye baslayacagiz.

Bütün bunlar hedef olarak gözümüzü diktigimiz 2023 dogrultusunda basardiklarimiz.

2023 Bu millet için büyük bir dönüm noktasidir

. Esas yürüyecegimiz yol daha duruyor. Milletimizden aldigimiz güçle bu sevdayla araliksiz yilmadan-yorulmadan yürüyecek gelecek nesillerimize de bu bayragi devredecegiz.

         Bu duygu ve düsüncelerle basta bu sevdayla bizleri bulusturan Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'a, AK davamiza hizmet eden dava arkadaslarimiza ve desteklerini eksik etmeyen Aziz Milletimize sükranlarimi sunuyorum.Birligimiz ve beraberligimiz daim olsun." dedi

 


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °