“LÜKS VE ITHAL ARABALAR SATILSIN”

Türkiye’de 120 bin makam araci var. Almanya’da 10 bin. Hal böyleyken, önümüzdeki yil, kamuya 3241 tane lüks tasit satin alinacagi açiklandi.

Siyaset 2.11.2022 11:14:00 0
“LÜKS VE ITHAL ARABALAR SATILSIN”

“LÜKS VE ITHAL ARABALAR SATILSIN”

Türkiye Degisim Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Uysal, gündeme dair açiklamalar yapti.

Il Baskani Uysal; Türkiye Degisim Partisi olarak ülke yararina olan her çabayi destekliyor, tas üstüne tas koyanin alnindan öpüyoruz. Bu düsüncelerle, Türk mali otomobilimiz TOGG’un açilis törenine katildik”dedi. Simdi TOGG’a sahip çikma zamanidir diyen Baskan Kadir Uysal: “Ben ilk adimi attim ve TOOG için müracaat ettim”dedi.  

“BAKANLAR DAHIL KAMUDA HERKES TOGG KULLANSIN”

Devlette ne kadar lüks ve ithal araba varsa hepsinin internet üzerinden satisa çikarilmasi gerektigini ifade eden Türkiye Degisim Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Uysal: “Bakanlar dahil herkes TOGG kullansin. Sayin Cumhurbaskanindan baska hiçbir devlet görevlisi ithal araca binmesin. Içinde bulundugumuz zor kosullar da bunu gerektiriyor.

Çocuklarin derse ve yataga aç girdigi bir ülkede, devleti yönetenlerin, lüks arabalara binmeye hakki yoktur.

Türkiye’de 120 bin makam araci var. Almanya’da 10 bin. Hal böyleyken, önümüzdeki yil, kamuya 3241 tane lüks tasit satin alinacagi açiklandi.

Nüfusunun yüzde 80’inin yoksulluk siniri, yüzde 50'sinin açlik sinirinin altinda yasadigi bir ülkede bu vicdansizliktir. Bu ayiptir, bu günahtir”dedi.

“DEVLET YARDIMI ALAN PARTILER YARISINI IADE ETSIN”

Israf ve satafat itibar degil görgüsüzlüktür diyen Uysal: “Önümüzdeki yil, partilere verilecek olan para, 7 kat artirildi. 5 siyasi partiye, 5 milyar 25 milyon lira, devlet yardimi yapilacak.

Böyle bir kriz ortaminda bu paralar içinize siniyorsa, size mübarek olsun, Sinmiyorsa yarisini iade edin. Devleti yönetenler ve bu bes partinin yöneticileri sunu bilsin ki israf ve satafat itibar degil, zenginlik degil, düpedüz görgüsüzlüktür.

Oturdugunuz koltuklar, harcadiginiz paralar, babanizin mali degil, milletin vergisidir. Kendinize gelin, kendinize gelmezseniz, milletin samari yersiniz, akliniz basiniza gelir. Siyasetin gündemiyle halkimizin gündemi birbirini tutmuyor

. Halkin ve sokagin gündemini takip eden tek parti Türkiye Degisim Partisi’dir”dedi.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °