Afyonkarahisar Için Hep Birlikte Çalisiyoruz.

AK Parti Afyonkarahisar ÜNIAK Yönetim Kurulu Üyesi üniversiteli gençlerle Anitkafe de çay esliginde sohbet ederek , gençlerin ve ögrencilerin sorunlari dinledi.

Siyaset 2.11.2022 10:56:00 0
Afyonkarahisar Için Hep Birlikte Çalisiyoruz.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine araliksiz devam ediyor.

“Afyonkarahisar Için Hep Birlikte Çalisiyoruz.”

TBMM’nin açilmasi, Amasra’da Meydana Gelen Maden Kazasini Arastirma Komisyonunun yogun çalismalarina ragmen, Afyonkarahisar’daki programlarina yogun sekilde devam eden Milletvekili Özkaya, bir günde 15’e yakin program gerçeklestirerek vatandaslarla bir araya geliyor. Bir günde Dinar, Sandikli, Kizilören ve Afyonkarahisar’da gerçeklestirdigi programlar da vatandaslarin, kurum ve kuruslarin sorunlari ile yakindan ilgileniyor, çözüm yollari ariyor.

Özkaya’dan STK’lara Hayirli Olsun Ziyareti
Dinar, ilçesinde Dinar Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Veli Özcan’a hayirli olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Özkaya, Dinar Genç Is Insanlari Dernegi, Dinar Orman Isletme Müdürlügü’nü ve esnaflari ziyaret ederek, talep ve önerileri diledi. Milletvekili Özkaya buradaki ziyaretlerinin ardindan Il Özel Idaresi tarafindan yapilan sicak asfalt çalismalarini da Dinar ve Kizilören ilçelerinde yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldi.

Afyonkarahisar’da köylere sicak asfalt uygulamasinin yogun bir sekilde devam ettigini kaydeden Milletvekili Özkaya, il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda bu çalismanin yapilarak, ulasimda konforu artirmayi hedeflediklerini kaydetti.

Sandikli ilçesinde vatandaslarla sohbet eden Milletvekili Özkaya,  Sandikli Ticaret ve Sanayi Odasi ile Sandikli Ticaret Borsasini ayri ayri ziyaret ederek, göreve seçilen Yönetim Kurulu Baskanlari, Meclis Baskanlari ve yöneticileri tebrik etti. Sandikli ilçesinde önemli çalismalara imza attiklarini ifade eden Özkaya, burada da is insanlari ile uzun uzun sohbet ederek, beklentileri ile sorunlarini konustu.

Afyonkarahisar Için Hep Birlikte Çalisiyoruz.

Afyonkarahisar merkezde ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Özkaya, bura da Mali Müsavirler Odasi Baskani ve yönetimini de ziyaret etti. AK Parti heyeti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yigitbasi’ni da ziyaret ederek, il genelinde yapilan özel idare çalismalarini degerlendiren Özkaya, “Afyonkarahisar için el birligi çalismaya, hizmet üretmeye hep birlikte devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar ÜNIAK Yönetim Kurulu Üyesi üniversiteli gençlerle Anitkafe de çay esliginde sohbet ederek , gençlerin ve ögrencilerin sorunlari dinledi.

Ögrencilerden gelen KYK Yurtlarinda ki yemek ile alakali talepleri yetkilere ileten Özkaya, sorunun çözülecegini müjdeledi.

Ziyaretlerine iliskin kisa bir açiklamada bulunan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar için, az laf çok is slogani ile çalismalarimizi sürdürüyoruz.

Afyonkaraisar’in sanayi, ekonomi ve üretim alaninda marka sehir yapmak için AK Parti kadrolari olarak hep birlikte çalisiyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in destegi ile sehrimiz geldigi noktanin daha ilerisine yine Cumhurbaskanimizin destegi ile tasiyacagiz. Programlarimiz boyunca bizlere ilgi gösteren, vatandaslarimiza ve teskilatlarimiza tesekkür ediyorum” dedi.  

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °