Serteser: Illerin gelismesinde Birlik Beraberlik sart.

Geçtigimiz günlerde yaptigimiz Oda ve organ seçimleri neticesinde üyelerimiz, Yönetim Kurulu Baskani olmam için bana bir firsat daha tanidilar.

Gündem 1.11.2022 10:31:33 0
Serteser: Illerin gelismesinde Birlik Beraberlik sart.

Zafer Partisi Il Baskani Em. Kdm. Albay Mevlüt Tekdemir, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Yilmaz Kasap, Zafer Partisi Merkez Ilçe Baskani Nuri Eker ile Il Kadin Kollari Baskani Elif Öztürk, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser’e “hayirli olsun” ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi Il Baskani Tekdemir, ziyarette “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanligi’na yeniden seçilmeniz, hayirli ugurlu olsun.

Hem sizi kutlamak, hem de bir nezaket ziyareti yapmak adina geldik. Oda ve Cemiyet Baskanlarimiz’i tanimak, istisare etmek, sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak, sorunlarin çözümleri merkezli bizden istedikleriniz varsa onlari dinlemek için sizi ziyaret ettik” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser de ziyaret dolayisiyla tesekkür ederek “Geçtigimiz günlerde yaptigimiz Oda ve organ seçimleri neticesinde üyelerimiz, Yönetim Kurulu Baskani olmam için bana bir firsat daha tanidilar.

Bu teveccühlerini bundan önce oldugu gibi bundan sonra da bosa çikarmamak için gayret edecegiz.

Tüm kurum ve kuruluslar, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlari siyasi partilerimiz, Sayin Milletvekillerimiz’in tamamiyla 14 senedir uyum içinde oldugumuz gibi bundan sonra da uyum içerisinde olacagiz. Illerin gelismesinde bence uyumun çok önemli bir rolü var

. Sizin de ziyaretiniz bizim için önemlidir.

Bilgi alisverislerimizi diger siyasi partilerimizle nasil yapiyorsak sizinle de yapacagiz.

Burasinin ekonominin konusuldugu bir Oda olsun istedik ve siyasilerimiz de geldiginde onlarla ekonomideki sorunlarimizi konustuk

. Bundan sonra da böyle olacak” ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Salı 25.2 ° / 10.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °