BASKAN ZEYBEK MÜJDEYI VERDI

EFFICIENCY CHALLENGE ELEKTRIKLI ARAÇ YARISLARI IÇIN PIST YAPILACAK

Spor 1.11.2022 10:26:59 0
BASKAN ZEYBEK MÜJDEYI VERDI

ZEYBEK BASKAN’DAN MÜJDE

         Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek spor yatirimlarina devam ediyor, yeni müjdeler için çalismalar sürüyor. Afyonkarahisar’i spor sehri yapan Zeybek Baskan’dan bir atak daha geldi.

Elektrikli Araç Yaris Pisti’ni sehrimize kazandirmaya hazirlaniyoruz müjdesi veren Baskanimiz bu hazirliklarin sürdügünü açikladi.

Ödüllü pist ve padok sahibi Afyonkarahisar Dünya Motokros Sampiyonasina ev sahipligi yaparken simdi de Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislarinin Afyonkarahisar’da düzenlenmesi için çalisma baslatti. Spor yatirimlari kapsaminda önemli bir proje olan bu müjdeyi Beled

TÜBITAK tarafindan 2005 yilindan bu yana düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari’nin sehrimizde de yapilmasi için pist hazirliklarinin oldugunu duyuran Baskan Mehmet Zeybek açiklamasinda; “Önümüzdeki yil daha farkli etkinliklerle alanimizi sizlerin hizmetine sunmaya devam edecegiz.

Geride biraktigimiz aylar içinde TEKNOFEST’i sehrimizde gerçeklestirmistik. TUBITAK Baskanimizla görüsme yaptik, Sanayi ve Teknoloji Bakanimizdan da istirham ettik.

Elektrikli Araç Yaris Pisti’ni Afyonkarahisar’a kazandirmak istedigimizi belirttik.

Siz hazirliginizi yapin bizlerde yardimci olalim denildi. Insallah bunun hazirligini yapiyoruz. Elektrikli araç yarislarini da Afyonkarahisar’da düzenlemeyi hedefliyoruz.

Afyonkarahisar zaten spor kenti. Motor sporlarinda da elektrikli araç yarislarinda da merkez olmaya adayiz.

Gençlik ve Spor Il Müdürümüz de destek verecegini ifade etti.

Herkese hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum” dedi.

Hazirliklari süren proje kapsaminda Elektrikli Araç Verimlilik Yarislarinin önümüzdeki yil hayata geçirilmesi planlaniyor. 

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °