Baskan Koyuncu Hobi Bahçesindeki Çalismalari Inceledi

Emirdag Belediyesi, yepyeni bir yasam alanini kente kazandirmak için çalismalarina hizla devam ediyor.

Gündem 31.10.2022 14:52:42 0
Baskan Koyuncu Hobi Bahçesindeki Çalismalari Inceledi

Emirdag Belediyesi, yepyeni bir yasam alanini kente kazandirmak için çalismalarina hizla devam ediyor.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu'nun seçim vaatlerinden olan Hobi Bahçesi projesinin ilk etabinda alanlari 65 m² olmak üzere 30 adet hobi bahçesi bulunuyor.

Baskan Serkan Koyuncu Çalismalari Yerinde Inceledi

Baskan Serkan Koyuncu, projeye büyük önem veriyor ve çalismalari yakindan takip ediyor. Baskan Koyuncu geçtigimiz gün çalismalari devam eden Hobi Bahçesini ziyaret ederek yetkililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Serkan Koyuncu; "Projenin tamamlanmasiyla birlikte kendi sebze-meyvesini yetistirmek isteyen vatandaslarimizin kullanimina sunulacak olan Hobi Bahçeleri, günlük yasamin stresinden uzaklasabilecekleri ve dogada vakit geçirebilecekleri alanlar olarak vatandaslarimiza hizmet verecek.

Toprakla ugrasmak sadece bir hobi degil, gün içinde biriktirdigimiz stresi, yüklendigimiz elektrigi atmanin en güzel yollarindan biridir. Birçogumuzun köyle baglantisi var.

Ancak köylerimizle baglantisi olmayan hemsehrilerimizin ailesiyle gidip kendi ürününü yetistirebilecegi, dinlenecegi bir alanin var olmasi gerektiginden yola çikarak projelendirdigimiz Hobi Bahçesinde yürütülen çalismalari inceledik.

Projemizi en kisa sürede tamamlayarak siz degerli hemsehrilerimizin kullanimina sunacagiz. Hobi Bahçelerimiz Emirdag'imiza simdiden hayirli olsun" dedi

Afyon HABERI


Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °