Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler, Il ve Ilçe oca yöneticileri ile istisare toplantisinda bir araya geldi.

Baskan Diler, “Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçeklestirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karsisinda bir sur gibi durmaktadir” dedi.

Dünya 31.10.2022 12:10:12 0
Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler, Il ve Ilçe oca yöneticileri ile istisare toplantisinda bir araya geldi.

 

Toplanti sonrasi ülküdaslar ile birlikte Kocatepe’ye çikan Baskan Diler, Cumhuriyetin 99. yilini kutladi.

  Baskan Diler, “Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçeklestirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karsisinda bir sur gibi durmaktadir” dedi.

 

Il ve Ilçe ocak yöneticileri ile birlikte sabah kahvaltisi ve istisare toplantisinda bir araya gelen Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler, önümüzdeki dönemde yapilacak olan çalismalari ele aldi.

Toplanti sonrasi Kocatepe’ye çikan ülkücüler burada bir basin açiklamasi yaparak Cumhuriyetin 99. yilini kutladi. 

 

“Milliyetçi-Ülkücü hareket hain karsisinda bir sur gibi durmaktadir”

“Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçeklestirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karsisinda bir sur gibi durmaktadir” diyen Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler, “Ülkü Ocaklari, dün atalarimizin gerçeklestirmis oldugu kutlu yürüyüsü bugün devam ettiren ve emin adim ile atalarindan kalan bayragi en yüksege çikarabilmenin mücadelesini veren yigit neferlerdir.

Bugün burada bulunmus olmamizin tarihi bir sorumluluk olmasi önemi disinda ayrica gelecege de bir sorumluluk oldugu gerçegi tartisilmaz bir husustur.

  Cumhuriyetimiz 100. yilina girerken, ülkemizin türlü hesaplar ile sinanmak istendigi, devletimizin iç ve dis mihraklar araciligi ile yipratilmak istendigi gözler önündedir. Milliyetçi-Ülkücü hareket, gerçeklestirilmek istenen sinsi ve hain gayelerin karsisinda bir sur gibi durmaktadir.

Ülkü Ocaklari, Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Bey’in izinde, Genel Baskanimiz Sayin Ahmet Yildirim’in emrinde, mesru müdafa ve hukuk çizgisinden ayrilmadan gaflete ve ihanete karsi gerekli mücadelesini taviz vermeden sürdürecektir”

“Kurulus ve kurtulus ülkücü harekete emanettir”

Baskan Diler, “Hizasini okyanus ötelerinden alanlar, Avrupa çetelerinden alanlar ve terör örgütlerinden alanlar sunu iyi bilmelidir ki; Ülkücü gençlik yayindan çikmis bir ok gibi ihanetin bagrina saplanmak üzere gümbür gümbür gelmektedir

. Ahlat ile Kocatepe arasindaki çelik halat ülkücülerdir. Kurulus ve kurtulus ülkücü harekete emanettir.

Bu duygu ve düsünceler ile Cumhuriyetimizin kurulusunun 99. Yilini kutluyor, nice 99 yillar daha bu topraklarda olacagimizi belirtmek istiyorum. Basta Basbug Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere cumhuriyetimiz için can vermis tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi saygiyla aniyorum. Varolsun Ülkücü Hareket, Varolsun Türkiye Cumhuriyeti. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE”


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °