TÜRKIYE LIQUI MOLY MOTOKROS SAMPIYONASI HEYECANI BASLADI

TMF is birliginde Türkiye LIQUI MOLY Motokros Sampiyonasi'nin finali Afyonkarahisar’da basladi.

Dünya 29.10.2022 17:50:22 0
TÜRKIYE LIQUI MOLY MOTOKROS SAMPIYONASI HEYECANI BASLADI

  Spor sehri Afyonkarahisar’da Cumhuriyetimizin kurulusunun 99. Yilina özel yapilan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Sampiyonasi'nin 6. ayak final yarislari siralama turlari ile start aldi.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in ev sahipligi ve destekleri ile Gençlik ve Spor Bakanligimiz, Spor Toto Teskilat Baskanligimiz ve TMF is birliginde Türkiye LIQUI MOLY Motokros Sampiyonasi'nin finali Afyonkarahisar’da basladi.

Iki gün sürecek Sampiyonanin ilk günü siralama yarislari heyecanina sahne oldu. Yarisçilar MX1, MX2, MX2J, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Kadinlar, Senior ve Veteran kategorilerinde mücadele veriyor.  

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2022 takviminde yer alan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Sampiyonasi'nin 6. ayagi Afyon Motor Sporlari Merkezi’ndeki MX Parkuru'nda kosuluyor. Belediyemizin destekleriyle 2022 sezonunun sampiyonlarinin belirlenecegi 6. ayakta, MX1, MX2, MX2J, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Kadinlar, Senior ve Veteran siniflarinda yarislar yapilacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Afyon yarisi, motokrosçularin hünerlerini sergiledigi büyük bir görsel sölen sunuyor. Sampiyona antrenman ve siralama turlari basladi.

30 Ekim Pazar günü ise birbirinden çekismeli final yarislari için sporcular start demirine siralanacak ve en iyiler belirlenecek.

ZEYBEK BASKAN’DAN VATANDASLARIMIZA DAVET

Tüm sporculara basari dileginde bulunan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ücretsiz olarak izlenebilecek yarislara tüm halkimizi davet etti. “Cumhuriyet Bayrami’na özel cosku ve gururumuzu doyasiya kutlayalim” diyen Baskanimiz Mehmet Zeybek herkesi al bayraklari ile yaris heyecanina ortak olmaya çagirdi.


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °