29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalarina Özel konser

Solistler ve orkestranin performansi, halk oyunlari ekibinin gösterileri dakikalarca alkislandi.

Gündem 29.10.2022 17:42:00 0
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalarina Özel  konser

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sanat dönümündeAkademisi tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda konser düzenlendi.

Cumhuriyetin kurulusunun 99. Yil  Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi orkestrasi tarafindan muhtesem bir konser verildi. Kürsat Bertug Arican sefliginde solistler Hanife Günay, Nuri Elçi ve orkestra ekibi birbirinden güzel kahramanlik türküleri seslendirdi, bayram coskusunu doyasiya yasatti.

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERI SESLENDIRILDI

Afyonkarahisar Belediyesi Sehir Tiyatrosu salonunda düzenlenen programa katilim oldukça yogundu. Vatandaslar salon girisinde Zafer Bandosu Takimi tarafindan çalinan marslar esliginde kapida karsilandi. Türk bayraklari ile donatilan salonda ilk gösteriyi halk oyunlari ekibi sundu.

Zeybekler oynandi, kahramanlik türküleri esliginde Cumhuriyet coskusu ve gururu gögüs kabartti.

Iki saate yakin süren konserde katilimcilar da al bayragimizla bayram mutluluguna ortak oldu. Solistler ve orkestranin performansi, halk oyunlari ekibinin gösterileri dakikalarca alkislandi.

KÜLTÜR SANAT AKADEMISI ORKESTRASINA VATANDASLARDAN TAM NOT

Kültür Sanat Akademisi orkestrasi vatandaslardan tam not alirken konser sonunda Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ihsan Akar tarafindan çiçek takdimi yapildi. Solistleri ve orkestra ekibini kutlayan Akar, “Cumhuriyetin kazanildigi topraklarda Cumhuriyet’e böylesine bir kutlama yakisirdi. Emegimize, yüreginize saglik.

Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini kutluyoruz” dedi. Konser ardindan 29 Ekim dogumlu katilimcilar da sahneye davet edilerek dogum günleri kutlandi. Müdürü Ihsan Akar tarafindan çiçek verildi. Muhtesem bir coskuya sahne olan konser programi aile fotografi çekilmesi ile son buldu.

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °