29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN…

Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de, Dumlupinar’da, Istiklal Harbindeki Zaferlerimiz; milletimizin asil durusunun göstergeleridir.

Gündem 28.10.2022 17:16:27 0
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN…

Ülkemizde ve yurt disinda yasayan vatandaslarimiz ile bu gurur ve anlamli günümüzü bizimle paylasan bütün dostlarimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimizi gönülden tebrik ediyorum.

Selçuklu’dan Osmanli’ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti’ne devreden tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculugumuzu 2023 hedeflerimizle taçlandiracak, 2053, 2071 ve 2099 vizyonlarimizla bir üst seviyeye çikartacagiz.

Malazgirt’ten baslayip Istanbul’un Fethi’ne ve Mohaç Zaferi’ne, son bir asirdir

Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de, Dumlupinar’da, Istiklal Harbindeki Zaferlerimiz; milletimizin asil durusunun göstergeleridir.

Türkiye’nin her basarisi, ayni zamanda insanligin ortak vicdanindaki, bölgemizdeki ve dünyadaki bütün mazlumlarin, magdurlarin yüregindeki umutlari besliyor, canlandiriyor, harekete geçiriyor.

Bizler, 99. sene-i devriyesine vasil oldugumuz

Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kilmak için var gücümüzle çalismayi sürdürecegiz.

Cumhuriyetimizin kurulusunun 100. yili olan 2023'ü, ülkemizin en büyük atiliminin baslangiç noktasi haline getirecegiz. Cumhurbaskanimizin liderliginde milletimize sundugumuz Türkiye Yüzyili vizyonu; milletimizin her bir ferdiyle,
85 milyonla insa edecegimiz gelecegin Türkiye’sini ifade etmektedir.
Türkiye Yüzyili; birlikteligi, dayanismayi, barisi, huzuru ve güveni ihtiva eden anlayisin yansimasidir.

Bu düsüncelerle; basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Istiklal Mücadelemizde sehit düsen bütün kahramanlarimizi rahmetle yad ediyor, bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimizi tebrik ediyorum.

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °