Taytak'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami için mesaj yayinladi.

Gündem 28.10.2022 17:11:35 0
Taytak


Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami için mesaj yayinladi.

Milletvekili Taytak mesajinda, “Cumhuriyetimizin ilan edilisinin 99. yil dönümünü büyük bir gururla, heyecanla ve coskuyla kutlamanin mutlulugu içindeyiz. Türk milleti destansi Istiklal Savasiyla tarihinin rotasini degistirmis, bölgesel ve küresel dengeleri bastan ayaga sallamis ve sarsmistir. Türksüz Anadolu hesabi yapanlara, devletsiz millet hayali kuranlara en kesin ve kalici cevap Türkiye Cumhuriyetinin ilaniyla verilmistir. Mustafa Kemal Atatürk’ün 99 yil önce kurdugu, demokrasi ve özgürlügümüzün temelini olusturulan Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yasayacak ve bu kutlu emanet her daim dimdik ayakta kalacaktir.

Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle büyük Türk milletinin Cumhuriyet Bayrami’ni içtenlikle kutluyorum. Destansi mücadelelerle fikri hür, irfani hür, vicdani hür nesillerin yetismesini temin eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucu kahramanlari rahmetle, hürmetle, minnetle aniyorum. Vatan ugruna gözlerini kirpmadan kendilerini feda eden aziz ve kahraman sehitlerimize Cenab-i Allah’tan rahmet diliyor, ruhlari sad, mekanlari cennet olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Afyon HABERI


Salı 25.2 ° / 10.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °