Tarih: 28.10.2022 16:27

Gazeteciler Cemiyeti’nden “hayirli olsun” ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteciler Cemiyeti’nden “hayirli olsun” ziyaretleri

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Afyonkarahisar Ticaret Borsasi’na, Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi’ne ve Türkiye Seyahat Acentalari Birligi Bölge Baskanligi’na “hayirli olsun” ziyaretlerinde bulundu.

ILK ZIYARET AFSÜ’YE

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti, YÖK tarafindan yeniden atamasi yapilan Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumus’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt’a, Cemiyet yönetim kurulu üyeleri Ismail Akar, Hakan Dilek, Faruk Kilinç ve Ömer Elçi eslik etti.

Ziyarette konusan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt “Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak tüm basin camiasi adina yeni dönemde size basarili çalismalar diliyoruz.

Yeniden atamaniz gerçeklesti.

Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesimizde insallah bundan sonra da daha önceki basarili çalismalarinizin devam edecegine inaniyoruz.

Basin camiasi ile olan dayanismamizin isbirligimizin yeni dönemde de artarak devam edecegine inaniyoruz.

Bu inancimizla birlikte basarilarinizin devamini diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

OKUMUS: BURADA YAPILACAK GÜZEL ISLER ÜLKEYE ÖRNEK OLACAKTIR

AFSÜ Rektörü Okumus ise Cemiyet’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Okumus, “Sayin YÖK baskanimizin talebi, sayin Cumhurbaskanimizin teveccühü ile insallah ikinci dönemde tekrar burada devam etmemiz yönünde bir durum ortaya çikti. Önce Rabbim utandirmasin ve bize güç kuvvet versin diyorum.

Daha acaba rahat mi oluruz diye düsünürken baktik ki hiç öyle degil.

Eski tecrübemizin üzerine geçmisin üzerine mevcut isler arti yeni islerinde eklenmesi tecrübeli olarak biraz daha büyük isler yapmak, daha çok çalismak daha çok vakit ayirmak Afyonkarahisar’a daha çok hizmet etmek insallah bu dönemde de nasip olsun.

Ben samimi olarak sunu söylüyorum.

Sehir örnegi olarak ele aldigimizda Afyon, tüm kurumlari ile isbirligi yapmak, el birligi yapmak herkesin faydasina ve ilin faydasina olacaktir diye düsünüyorum ve burada yapilacak güzel isler ülkeye örnek olacaktir.

 

Ülkenin hem egitim açisindan hem saglik hizmetleri açisindan hem ekonomisi açisindan çok daha faydasi olacaktir ve gelismesine katkisi olacaktir” diye konustu.

OKUMUS: BASININ DESTEGIYLE IYI BIR SINERJI YAKALADIGIMIZI DÜSÜNÜYORUM

 “Hatalarimiz oldugunda basinin bizi yönlendirmesini talep ediyoruz” diyen Rektör Okumus sözlerini söyle sürdürdü: “Basinimizdan bizi yönlendirmesini, hatalarimiz kusurlarimiz varsa bunlari bize iletmesini ve sizlerin bazen bizim göremedigimiz seyleri sizlerin yönlendirmesi bizim mevcut islerimizin üzerine daha fazla koymamizi saglamamizi gerekiyor.

Bu yüzden sizden açik ve net olarak destek talep ediyorum. Birlikte çalisalim diyorum.

Birlikte islerimizi yapalim. Bu sehir hiçbirimizin degil, bu sehir ülkemizin bu sehir halkin.

Sahsi olarak yapilan isler kisilere çok fazla bir sey saglamayacaktir. Yapilan iyi isler bu sehre bu vatandasa kalacaktir. 

Hatali kusurlu islerde bu sehre zarar verecektir. O yüzden ben basinin destegiyle ki iyi bir sinerji yakaladigimizi düsünüyorum, biz birbirimizi ne kadar çok seversek, ne kadar çok muhabbet edersek, biz ne kadar çok iletisimizi korursak ne kadar çok konusursak o kadar çok hayirli bereketli isler yapariz diye düsünüyorum.

Ben insallah bu sinerjinin bundan sonraki dönemde de devam etmesini diliyorum.”

OKUMUS: 4 YIL SONRA DA AFYON’DA KALACAGIM

“Ülkeyi bir taradigimizda, diger üniversitelere bir baktigimizda Afyon için Saglik Bilimleri Üniversitesi olarak bazi katma degerler sagladigimizi düsünüyorum” diyen Rektör Okumus, “Ama yeter mi yetmez. Daha fazlasini yapmaliyiz. Mevcutlarla yetinmemiz gerekiyor. Insallah bundan sonraki dönemde 4 yil sonra ne yaparim diye düsünüyorum

, Afyon’da kalacagiz gibi geliyor. Hem ildeki sanayicisinden, isadamindan memurundan gazetecisinden bürokratindan artik herkesle bir samimiyetimiz olustu. Ili de artik köse bucak tanidim.

Ilin hos bir samimiyeti var. Il bir seyler yapalim biz size destek olalim siz bize destek olun diyor.

Projeler gelistirelim.

Biz bu samimiyeti de görünce bize artik çalismak düsüyor. Yeni projelerle bizden sonraki geleceklerin önünü açalim” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladi.

“4 YIL ALNIMIZIN AKIYLA GÖREV YAPACAGIZ”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Afyonkarahisar Ticaret Borsasi (ATB) Baskani Mehmet Mühsürler’e de hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt ziyarette yaptigi konusmada Mühsürler ve ekibine hayirli olsun dileklerini iletti. Baskan Küçükkurt su ifadelere yer verdi:

“Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak bugün ticaret borsamizin yeni yönetim kurulu baskani sayin Mehmet Mühsürler’e yeni dönemde basarili çalismalar dilemek için ziyarette bulunuyoruz.

Allah mahcup etmesin, hayirli ugurlu olsun.

Ticaret borsasi Afyonkarahisar için önemli hizmetleri olan önemli kuruluslardan bir tanesi. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada hayirli çalismalarin devam edecegine inaniyor, basarilar diliyoruz.”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Afyonkarahisar Ticaret Borsasi (ATB) Baskani Mehmet Mühsürler ise basinin destegini her zaman beklediklerini ifade etti. Baskan Mühsürler, “Cemiyetinize sahsim ve Afyonkarahisar Ticaret Borsasi yönetim kurulu adina tesekkür ederim. Hepiniz hos geldiniz, onurlandirdiniz.

Birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’a neler yapabiliriz bunlari sizlerin sayesinde yazili medya görüntülü medya olarak desteklerinizi her zaman bekliyoruz.

Bu süreçte Afyonkarahisar için ne yapabiliriz neler ön plana alip devam ettirebiliriz birlik beraberlik içerisinde Allah nasip ederse bu 4 yilda kazasiz belasiz anlimizin akiyla yaptirmak nasip olsun” ifadelerini kullandi.

Afyonkarahisar Ticaret Borsasi (ATB) Baskani Mehmet Mühsürler’in hayirli olsun ziyaretine Afyon Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt, Ismail Akar, Hakan Dilek, Faruk Kilinç ve Ömer Elçi katildi.

TÜRSAB BÖLGE BASKANLIGI AFYONKARAHISAR IÇIN ÖNEMLI

AGC Yöneticilerinin son ziyaret noktasi Türkiye Seyahat Acentalari Birligi’nin Afyonkarahisar’da bulunan bölge baskanligi oldu.

Burada TÜRSAB Bölge Temsilcisi Bilal Senel ve seyahat Acentalarinin yetkilileri ile bir araya gelen Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri TÜRSAB’in son dönemde sesini daha çok duyurmaya basladigina dikkat çektiler.

TÜRSAB’in ilimiz ve bölgemiz adina yaptigi çalismalari önemsediklerini belirten AGC Baskani Sezer Küçükkurt, “Bizler de basin camiasi oarak bu çalismalara elimizden gelen katkiyi sunmaya çalisiyoruz. Ilimizin tanitimi açisindarn TÜRSAB ve siz yöneticileri önemli bir görev üstleniyorsunuz” dedi.

Basin camiasini her çalismada yanlarinda bulduklarina dikkatn çeken TÜRSAB Bölge Temsilcisi Bilal Senel ise, “Basta gastronomi etkinlikleri olmak üzere ilimizin tüm degerlerini tanitmak için bizler var gücümüzle çalisacagiz. Bu çalismalarimizda sizlerden gördügümüz destek de bize ayrica güç veriyor” dedi.

Afyon HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —